5053873217 [email protected]

 Acun Ilıcalı, O Ses Türkiye’de bomba bir ismin jüri olarak yer olacağını açıkladı. Bir televizyon programına konuk olan Acun Ilıcalı, yeni sezondaki projelerini anlattı.

O SES TÜRKİYE’YE BOMBA JÜRİ ÜYESİ

O Ses Türkiye’ye bomba bir jüri üyesinin dahil olacağını açıklayan ünlü televizyoncu Ilıcalı, yeni ismi çok yakında açıklayağını söyledi.

“YETENEK SİZSİNİZ ÇOK FARKLI OLACAK”

Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında Sergen’in yerine gelen Eser Yenenler’in müthiş bir yetenek olduğunu ifade eden Ilıcalı, “Yetenek Sizsiniz’de artık yeni bir dönem başlıyor. Sergen çok sevdiğim birisi. Kendisiyle iki yıllık anlaşma yapmıştık ve sona erdi. Yeni jüri üyesi Eser Yenenler’i O Ses Türkiye’nin yılbaşı programında görmüştüm ve hayatımda Cem Yılmaz’la birlikte beni en çok güldüren kişi olmuştu. Eser müthiş bir yetenek ve ondan sonra takip ettik kendisini anlaştık yeni sezon için. Eser forvet olacak golleri atacak, Hülya ve ben ise forvet arkası olacağız” şeklinde konuştu.

“SURVİVOR 2014 İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLIYOR”

Survivor’un yeni sezon çalışmalarına henüz başlamadıklarını söyleyen Ilıcalı, “Survivor için Eylül ayında çalışmalara başlayacağız. Şu anda ne aklımızdan geçen ne de anlaştığımız birisi var” dedi.

“2014’DE YEPYENİ BİR PROGRAM GELİYOR”

Yeni sezondaki Survivor, O Ses Türkiye ve Yetenek Sizsiniz yarışmalarının ardından yeni bir projeye başlayacaklarını da açıklayan Ilıcalı, 2014 Haziran ayında çok değişik formattaki bir programla ekranda yer alacaklarını kaydetti. (TvAktüel)