5053873217 [email protected]

Uzun yıllardır Sony Türkiye’de çalışan Erdem Sayıp’ın yaklaşık 1 yıldır Xperia Z ve Xperia Arc akıllı telefonlarla çektiği ve Instagram’da yayınladığı fotoğraflar, Sony Mobile Türkiye sponsorluğundaki sergi ile fotoğraf tutkunlarıyla buluşuyor. Tamamen cep telefonu ile çekilmiş fotoğraflardan oluşan İstanbul’daki ilk sergi olma özelliğini taşıyan sergi 12-29 Ağustos tarihleri arasında PhotoWorld Fotoğraf Merkezi’nde ziyaret edilebilecek.

Sony Xperia akıllı telefonlar ile çekilen fotoğraflardan oluşan İstanbul’daki ilk Instagram fotoğrafları sergisi, İstanbul’un farklı semtlerinden ilginç kareleri yansıtıyor. Günümüzde akıllı cep telefonlarının hayatımızın ayrılmaz bir parçası olduğunu söyleyen Erdem Sayıp, İstanbul’a dair 20 ayrı fotoğraftan oluşan Instagram Fotoğrafları Sergisi’yle, İstanbul meraklılarına farklı bir bakış açısı sunuyor.

Sony Xperia modelleri ile çekilen fotoğrafların beğeniye sunulacağı karma sergi, Sony Mobile Türkiye sponsorluğunda PhotoWorld Fotoğraf Merkezi’nde 12 Ağustos itibariyle ziyaret edilebilir…