5053873217 [email protected]

Bursaspor’da teknik direktör Hikmet Karaman’ın görevden alınmasından sonra hocalık için yeni isimlerin adı gündeme geldi. Bunlardan en çarpıcı olanı ise F.Bahçe’den olaylı bir şekilde ayrılan Aykut Kocaman. Tecrübeli çalıştırıcı sarı-lacivertli takımda görevini bıraktıktan sonra hiç bir takım çalıştırmamış geçtiğimiz günlerde ise beyaz saçları ve sakallı tatil fotoğrafları basına yansımıştı.

Yeşil-beyazlı kulübün diğer hoca adayları ise en az Aykut Kocaman kadar iddialı isimler. İlk aday A Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı. Milli Takımda gösterdiği kötü performans ile eleştirilerin odak noktası olan Avcı, Süper Ligde bir takım çalıştırır mı önümüzdeki günlerde belli olacak.

Başka bir hoca adayı ise son olarak Medical Park Antalyaspor’u çalıştıran Mehmet Özdilek. Akdeniz ekibi ile dört sezon boyunca istikrarlı ve başarılı bir dönem geçiren Özdilek yönetim ile girdiği fikir ayrılıkları sonucunda görevi bırakmıştı.

Bursaspor bu üç ünlü Türk teknik adamın dışında isminin açıklanmadığı bir Alman hoca ile görüşme yapıldığı ve bu konuda önemli gelişmelerin olduğu kaydedildi.