5053873217 [email protected]

TRT’nin en çok konuşulan dizisi Leyla ile Mecnun konusundaki belirsizlik sürüyor.

Dizinin başrol oyuncularının Gezi Parkı eylemlerine katıldıkları gerekçesiyle TRT yönetimini kzıdırdıkları ve bu nedenle dizinin yeni sezonda TRT yayınlanmama ihtimalinin olduğu konuşuluyor.

Konuyla ilgili medyada çıkan haberler dizinin fanlarını harekete geçirdi.İnternet üzerinden harekete geçen dizinin müdavimleri yaptıkları yorumlarda Leyla İle Mecnun’a bitmemesi için destek veriyorlar.

Dizinin yapımcısı Eflatun Film’den Çiğdem Savaşçıoğlu imzasıyla medyabey.com’a yapılan açıklamada ” Henuz TRT’den tarafimiza iletilmiş resmi bir bilgi yok. Bu nedenle bu konuda bir şey söylemek henüz mümkün değil” açıklaması yapıldı.

Öte yandan TRT’ye konu ile ilgili bilgi alma talebimizi ilettik. Şu an itibarıyla TRT’den henüz bir açıklama gelmiş değil.Dizinin tekrarlarına da ekranda yer verilmeyişi dizinin kaldırılma ihtimalini daha da artırıyor.

TRT’nin yeni yayın dönemi öncesinde dizi ile ilgili nihai kararını vermesi bekleniyor. Leyla İle Mecnun’un TRT’de yayınlanmaması durumunda diğer kanalların diziye ne derece ilgi göstereceği ise merak konusu.

Leyla ile Mecnun absürt komedi niteliğinde bir dizi. Ali Atay, Melis Birkan, Köksal Engür, A.Mümtaz Taylan, Serkan Keskin, Cengiz Bozkurt, Osman Sonant gibi isimlerin yeraldığı dizinin senaristliğini Burak Aksak yaparken yönetmenliğini ise Onur Ünlü yapıyor.

medyabey.com