5053873217 [email protected]

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Londra’da Milliyet Gazetesine ilginç açıklamalar yaptı. Drogba ile ilgili olarak “Önümüzdeki yıllarda da bizimle beraber olmasını istiyorum. Belki de teknik kadro içinde yer alacak ve bir gün hocamız olacak.” dedi.

İşte Ünal Aysal’ın ilginç açıklamaları;
* Hani eski bir ev alırsınız. Sürekli bir yerlerini yaparsınız. Belki de en sonunda yıkmak zorunda kalırsınız. Ne var ki Galatasaray bir ev değil bir şato. Biz de buna göre adımlarımızı atıyoruz.
* Şampiyonlar Ligi için hedef koyarken biraz gerçekçi olmak lazım. Geride bıraktığımız sezon elde ettiğimiz başarı tahmin ettiğimizden önce gerçekleşti. Kupayı soruyorsanız bunun için en az üç senemiz var.

* Arda için herkesin bir beklenti içinde olması çok doğal. Ancak bu sezon kesinlikle bırakmayacaklarını bize bizzat Angel Gil söyledi. Bu saatten sonra Arda transferi olursa şaşırmak gerekir, olmazsa değil.
n Hazırlık dönemi için dünyada iki tane önemli futbol organizasyonu var. Emirates ve Audi Cup. Nerede olduğumuzu anlamamız açısından bu örnekleri veriyorum. Galatasaray’ı böyle değerlendirmek gerek.
* Drogba gönül adamıdır. Londra’ya gelince ilginin üzerinde olması kadar doğal bir şey olamaz. O bir Chelsea efsanesi. Ancak aynı zamanda tüm dünya için mükemmel bir örnek. Galatasaray’ı kolay kolay bırakıp gitmez. Ondan çok memnunuz. Sportif Direktör olarak mı, yoksa yönetici olarak mı faydalanırız bilmiyorum ama önümüzdeki yıllarda da bizimle beraber olmasını istiyorum. Belki de teknik kadro içinde yer alacak ve bir gün hocamız olacak.”