5053873217 [email protected]

Arif Sağ ile  İbrahim Tatlıses, bağlı oldukları meslek birliklerinde çıkan yolsuzluk iddialarından dolayı karşı karşıya geldi.

İbrahim Tatlıses bağlı olduğu kurum olan MESAM hakkındaki iddialar hakkında yorumlar paylaşamaya başlamasından rahatsız olan MESAM Yönetim Kurulu Başkanı Arif Sağ’ı kızdırdı. Sağ’ın bu durum hakkında kızdığını duyan Tatlıses sosyal paylaşım sitesi Twitter’da yazdığı sözler ile Sağ’a cevap verdi.

İlk olarak “Sağda solda İbo’ya hakkımı helal etmem diyormuşsun, usta bende bugüne kadar kimin hakkı kalmış ki senin kalsın? Kahpe kurşuna geldik, Allah büyük” diyerek cevap verdi. Daha sonra hızını alamayan Tatlıses son olarak da “Bak şu arif adamın yaptığına! İğne sana batınca çuvaldızı bana batırmaya başladın bana, şiş batırsan ne yazar be usta! Madem Kılıçlar çekildi, hadi bakalım hodri meydan hoca efendi. Saygıyı siz bitirdiniz ben değil. Bu iş ya bitecek ya bitecek. MESAM’da neler dönüyor Kültür Bakanlığı araştırsın, insanlar da rahatlasın. Her şey yolundaysa ben de özür dilerim” dedi.