5053873217 [email protected]

“Güneşi Beklerken” Salı’nın birincisi ve sosyal medyanın da 1 numaralı gündemi oldu.

Kanal D’nin sevilen gençlik dizisi “Güneşi Beklerken”, Salı akşamı ekrana gelen bölümü ile, yine günün en çok izlenen programı ve sosyal medyanın 1 numaralı gündemi oldu.

Başrollerini Emre Kınay, Hande Doğandemir, Kerem Bursin, İsmail Ege Şaşmaz, Yağmur Tanrısevsin ve Ebru Aykaç’ın paylaştıkları dizide, mütevazı yaşamlarını bırakıp İstanbul’a gelmek zorunda kalan bir anne- kızın, yeni hayatlarında başlarına gelenler konu ediliyor.
Saklanan sırlar, karşılıksız aşklar, hain tuzaklar, hayal kırıklıkları ve beklenmedik yakınlaşmaların da öne çıktığı dizinin Salı akşamı ekrana gelen A/B Sosyo Ekonomik Statü’de yüzde 5.62 reyting ve yüzde 24.31 izlenme payı, Tüm Kişiler’de de yüzde 5.02 reyting ve yüzde 20.02 izlenme payı ile günün en çok izlenen programı ve birincisi oldu.


Güneşi Beklerken sosyal medyanın 1 numarası

Sosyal medyada da yoğun ilgi gören ve #cihanvedemet ile #Güneşi Beklerken hashtagleri ile Türkiye TT listesine giren diziyle ilgili yapılan yorumların bazıları şöyle;
Aysu ‏@AysuZeka
#cihanvedemet yeniden barışsa Demet Cihan’a her şeyi anlatsa hayat bayram olsaaaa…

Asena Melissa Şaşmaz ‏@TatliPsikopat
Türkeye Gündeminin en popüler aşkı #cihanvedemet. TT listesinde

 

#TC Buse Ela Tan ‏@busela 12h
Eski yaşanmışlıkların adı #cihanvedemet kirlenmemiş masum bir aşkın hikayesi.

Kübra Nur ‏@kpraa_nur
#cihanvedemet yılların eskitemediği aşk. Bugün günlerden Güneşi Beklerken

NAROĞLU ღ ‏@asenarogluu
Yeşilcam filmlerini andırdı karşılaşmaları eski bir aşk olsada ortada hala birşeyler olduğu belli #gunesibeklerken #cihanvedemet