5053873217 [email protected]

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal GS TV’de transfer çalışmaları ile ilgili ipucu verdi. Emre Can’ı kiralamak yerine bonservisi ile birlikte alacakları müjdesini verdi.

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, bir sponsorluk anlaşması için düzenlenen imza töreninde, gündeme dair önemli açıklamalar yaptı.
Yabancı oyuncu konusunda ısrarcı olacaklarının altını çizen Aysal, Avrupalı futbolcuların da Türk statüsünden sayılması için gerekli hukuki girişimlere devam edileceğini belirtti.
Aysal ayrıca, son günlerde isimleri sıkça gündeme gelen Lütfi Arıboğan, İlhan Helvacı ve Ebru Köksal’ın, TFF’de çalıştıkları dönemde Fenerbahçe ya da başka bir kulübe zarar verecek davranışta bulunmadıklarını ifade etti.
“AVRUPALI FUTBOLCULAR DA TÜRK STATÜSÜNDE OYNAMALI”
Yabancı futbolcuların Türk statüsünde sayılması için başlattıkları hukuki girişimleri devam ettireceklerini belirten Ünal Aysal, “Bir sohbet sırasında, ‘bu değişiklikleri zamanında yapmayanlar değişir’ dedim ama ben değiştiririm demedim. Böyle bir gücüm yok. Ancak bir arzumu belirtmiş olabilirim. Galatasaray’ın gerçekleştirmek istediği ve hakkı olduğunu düşündüğü noktalarda biz başka yolları da deneyeceğiz. Federasyondan geçemiyorsak başka yolları denemek ve buralarda başarılı olmak için elimizden gelen her türlü gayreti göstermek zorundayız. Görevimiz bu ve doğru düşündüğümüze inanıyorum. Eğer Avrupa’da, Türk oyuncular Avrupa’lı oyuncu statüsünde oynuyorsa, Türkiye’de de Avrupa’lı oyuncuların Türk statüsünden oynaması kadar doğal bir şey olamaz” dedi.