5053873217 [email protected]

Avrupa’da büyük beğeni toplayan Golf Variant bir türlü ülkemizde satışa sunulmuyor. Golf’ün İspanyol kardeşi Leon ise station kasası ile ülkemize geliyor.

SEAT Leon ailesinin genç, dinamik, tasarım odaklı ve sportif özelliklerini, sıra dışı düzeyde kullanışlılıkla bir araya getiren yeni üyesi Leon ST tanıtıldı. Leon ailesinin üçüncü üyesi Leon ST, spor karakteri ile günlük kullanımdaki kolaylığı bir arada sunan özellikleriyle sınıfında son derece iddialı.

En ince ayrıntısına kadar etkileyici derecede çok yönlülük ve işlevsellik sunan Leon ST, işçilik ve üst seviye kalitedeki malzemeleriyle öne çıkıyor. Leon ST’nin 587 litre olan bagaj kapasitesi, arka koltuk arkalıkları yatırıldığında 1470 litreye yükseliyor ve oldukça geniş bir taşıma alanı sağlıyor.

SEAT tasarım dilinin yanı sıra malzeme ve işçilikteki yüksek kalite geleneğinin devam ettiği Leon ST, yol tutuş özellikleri itibarıyla da ailenin diğer iki üyesi; Leon ve Leon SC kadar hassas ve dinamik. Üstelik, Full-LED far ve yorgunluk tespit sistemi gibi ilerici teknoloji seçenekleri de müşterilere opsiyonel olarak sunuluyor.

Belirgin sportif özelliklerin yanı sıra üstün bir verimlilik seviyesinin de geliştirmede ön plana alındığı Leon ST, 1.2 ile 2.0 litre arasında değişen hacimlerde, 105 hp ile 265 hp arasında güç üreten, yakıt verimliliği yüksek TDI ve TSI motorlarla alınabiliyor.