5053873217 [email protected]

iPhone Lite modeli dedikodularla başlayıp gerçek fotoğraflarla karşımıza çıkmış durumda.

iPad mini’yi de ilk başta inkar eden Apple, ucuz bir iPhone modelini uzun zamandır inkar ediyor. Fakat sızıntılar artık ayyuka çıkmış durumda.


Wall Street’ten tutun, pek çok ünlü analist şirketin rapolarına girecek kadar ciddi iddialara konu olan iPhone Lite’ın merakla beklenen görselleri paylaşıldı.
Kılıf tedarikçisi TACTUS tarafından paylaşılan görsellerde, plastik kasalı iPhone Lite’ın arka kısmı değil, tamamı görüntüleniyor. Neredeyse ekranı, kamerası ve tüm parçalarıyla tamamlanmış olan cihaz, iPhone 5 ile benzer boyutlarda.
9mm kalınlığında olacak olan plastik iPhone, iPhone 5’e göre daha kalın olacak. Ayrıca telefonun genişliği ise 120mm seviyesinde olacak. Ekran büyüklüğünü 4 inçle devam ettirecek olan Apple, bakalım cihazda nasıl bir donanım kullanacak?
Tasarıma baktığımızda iPhone 3GS ve önceki sürümlerde olduğu gibi parlak boyalı plastik malzemenin kullanıldığı telefon, tasarım çizgileri olarak iPhone 5’e epey benziyor. Özellikle tuşların, sensörlerin, mikrofonun ve kameraların yerleşimleri neredeyse birebir aynı.