5053873217 [email protected]

‘As Maça’, güçlü oyuncu kadrosuyla ‘motor’ diyecek. ‘As Maça’nın finalinde ise sinemaseverleri büyük bir sürpriz bekliyor.

Dizide başlayan dostluk beyazperdeye taşınıyor. Televizyon izleyicisinin sevilen dizilerinden olan ‘Öyle Bir Geçer Zaman Ki’nin Ahmet’i Tolga Güleç ile Hakan’ı Salih Bademci, şimdi de ‘As Maça’ için kamera karşısına geçecek. Kanal D’de yayınlanan ve final yapan dizinin ardından iki başarılı oyuncu, yola birlikte ‘devam’ kararı aldı ve ilk kez bu projede bir araya geldi.

 

Yazar-senarist Selim Çiprut’un aynı adlı romanından sinemaya uyarlanan ‘As Maça’, güçlü oyuncu kadrosuyla Ağustos ayı itibariyle ‘motor’ demeye hazırlanıyor. Keyifle izleyeceğiniz sinema filminde Tolga Güleç ve Salih Bademli’nin yanı sıra Yeşim Salkım, Tanem Sivar, Selen Seyven, Altan Gördüm ve Rüzgar Aksoy rol alıyor. Ayrıca filmde birçok sürpriz isim de konuk oyuncu olarak yer alacak.

 

‘As Maça’, henüz çocukken birbirlerine bağlanan, farklı kişiliklere sahip olan dört erkek arkadaşın, zamanla hayatın zorluklarına karşı omuz omuza verip, hayattan ve birbirlerinden asla vazgeçmediklerini anlatan bir dostluk öyküsünü konu alıyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise Birkan Uz oturuyor.