5053873217 [email protected]

Jeep’in sağlamlığı ile arazi yeteneklerini, akıllı teknoloji, üstün güvenlik, yüksek standartlarda kalite ve konforla birleştiren Jeep Grand Cherokee, 106 bin 500 Euro’dan başlayan fiyatıyla Türkiye’de satışa sunuldu.

Jeep Grand Cherokee’nin performans, tasarım ve konfor bakımından baştan aşağı yenilenen versiyonu, 3.0 litrelik V-6 dizel motorun yanı sıra 468 HP’lik V-8 benzinli motor seçeneğiyle de dikkatleri üzerine çekiyor.

Jeep markasının “En fazla ödül kazanan SUV modeli” olma unvanını taşıyan Jeep Grand Cherokee, yeni sekiz ileri otomatik şanzımanıyla daha yüksek performans ile sürüş kalitesini garantilerken, daha az yakıt tüketimi ve emisyon değerleriyle de çevreye olan duyarlılığının altını çiziyor.

 

Bu yılın sonuna kadar 300 adedi aşkın satış rakamına imza atması beklenen Jeep Grand Cherokee, henüz Türkiye yollarında boy göstermeye başlamadan 100 adet sipariş aldı. Jeep felsefesinden ödün vermeden fark yaratacağını ortaya koyan Jeep Grand Cherokee; Limited, Overland, Summit, SRT olmak üzere 4 farklı versiyon ile tercih edilebilecek.

Tofaş çatısı altında temsil edilen Jeep markasının “Şimdiye kadar en fazla ödül kazanan SUV modeli” olma unvanını taşıyan modeli Jeep Grand Cherokee’nin yenilenen versiyonu 3.0 litrelik V-6 dizel motorun yanı sıra 468 HP’lik V-8 benzinli motor seçeneği ile Türkiye pazarında satışa sunuldu. 106 bin 500 Euro’dan başlayan satış fiyatı ile Jeep tutkunlarının beğenisine sunulan yenilenen Jeep Grand Chreokee, henüz Türkiye yollarında boy göstermeye başlamadan 100 adet sipariş aldı. Jeep Grand Cherokee’nin bu yılın sonuna kadar toplamda 300 adedi aşkın satış rakamına imza atması bekleniyor. Yeni sekiz ileri otomatik şanzımanıyla yüksek performans ile sürüş kalitesini garantilerken, daha az yakıt tüketimi ve emisyon değerleriyle de dikkatleri üzerine çeken Jeep Grand Cherokee Limited, Overland, Summit, SRT olmak üzere 4 farklı versiyon ile tercih edilebilecek.

Tamamen Yenilenen, Güvenli ve Konforlu Tasarım:

Jeep Grand Cherokee’nin yeni gövde ve kabin tasarımında, araca dünya çapında ün kazandıran ve efsane haline gelmesini sağlayan tasarım anlayışına sadık kalındığı dikkat çekiyor. Daha agresif ve güçlü görüntüsünün altında, aracın ön kısmında modernleştirilen ve daha sportif bir görünüme ulaşmasını sağlayan değişiklikler de dikkatlerden kaçmıyor. Aracın ön kısmında üst ızgaranın yükseklik açısından daha kısa, ön farların daha ince, sis lambalarının da daha yüksek ve belirgin hale geldiği görülüyor. Jeep Grand Cherokee’nin yerden yüksekliği korunurken, bir yandan da arka kısmındaki LED aydınlatmalı yeni arka lambalar, daha geniş ve aerodinamik arka spoyler, daha fazla görüş alanı sağlayan yeniden şekillendirilmiş bagaj kapağı ve modele özel agresif arka alt tamponları fark yaratıyor. LED gündüz lambalarına sahip yeni yüksek yoğunluklu bi-xenon ön farlar, jantların yeni tasarımı ve yeni gövde/kabin renk kombinasyonları ise Jeep Grand Cherokee’nin değişimini tamamlıyor. Aracın iç mekanında kullanılan “Natura Plus” deri ve premium ahşap döşemelere ek olarak yeni 3 kollu direksiyon simidi, kabine özel bir karakter kazandırıyor.

Zengin Donanım ve Hayata Dokunan Teknolojiler:

Jeep Grand Cherokee yenilenen teknoloji ve bilgi-eğlence bakımından da dikkat çekici içerik ve kolay kullanım sunarak sınıfında farkını ortaya koyuyor. Orta Konsolun kalbinde yer alan 8.4 inçlik dokunmatik ekranla beraber, DVD oynatıcılı Surround Ses Sistemi ve araç telefonu kullanımı, sesli komut sistemi USB ve Ipod girişleri, AUX girişi, Bluetooth yeni “UConnect®” özelliğini ile bilgi-eğlence içeriklerine daha kolay ulaşım standart olarak sunuluyor. Sürücüsüne güvenli ve konforlu bir yolculuğu garantileyen Adaptif Cruise Control (ACC) sisteminin yanında, direksiyon simidinden kumandalı CD/DVD/HDD/MP3 çalarlı ve 19 hoparlörlü Harman Kardon premium müzik sistemi de Jeep Grand Cherokee’de standart olarak sunuluyor. Zengin standart donanıma ek olarak, 3 kollu direksiyon simidi ve göstergelere entegre 7 inç TFT-LCD teknolojili, 100’ün üstünde kişiye özel ayar sunan çok amaçlı ekran ise Jeep Grand Cherokee’nin öne çıkan diğer standart özellikleri arasında yer alıyor. 20 inç’lik çarpıcı alaşım jantlar, 7 hava yastığı, ESP, Yokuş İniş ve Kalkış Destek Sistemi, Hız Sabitleyici ile Geri Görüş Kamerası da standart donanımlar arasındaki yerlerini alıyor.

3.0 Litre V-6 Dizel Motor ve 8 İleri Otomatik Vites Ayrıcalığı

Jeep Grand Cherokee, Chrysler Grubu tarafından geliştirilen yeni sekiz ileri otomatik vitesli şanzımanı, 3.0 litre V-6 dizel motorun yanı sıra V-6 dizel ve 468 HP’lik V-8 benzinli motor seçeneği de farkını ortaya koyuyor. HEMI imzalı 6.4 litrelik V8 motoru ve 8 ileri otomatik şanzımanın yardımıyla 0-100 km/s hızlanmasını sadece 5.0 saniyede tamamlayan Jeep Grand Cherokee, 257 km/s’lik maksimum hıza erişiyor. Çabuk hızlanma, hassas ve yumuşak vites değişimi ile sürüş kalitesini daha da yukarıya taşımakla kalmayan yeni 8 ileri vitesli otomatik şanzıman aynı zamanda daha az yakıt tüketimi ve emisyon değerleri de sunuyor.