5053873217 [email protected]

Microsoft Apple karşısına iPad alternatifi Surface ile çıkmaya hazırlanıyor. iPad’de olmayanları vadeden yeni Microsoft Tableti bir iPad eleştirisi gibi.

[youtuber youtube=’http://www.youtube.com/watch?v=wE7AQY5Xk9w’]

Surface reklamlarında iPad ile Surface’i karşılaştıran Microsoft, esprili bir dil ile rakibinin eksiklerini ön plana çıkarmaya çalışıyor.

Surface tabletin rakibine üstünlüklerini de en kısa yoldan ve en vurucu şekilde vermeye çalışan reklam serisine eklenen son film, önceki filmler gibi iPad ve Surface’in yan yana görünümü ile başlıyor.
Bir masa üzerinde yatık bir şekilde duran tabletler görüş açısına göre konumlandırılmak istendiğinde Surface’in arka kısmında bulunan destek ile bunu başarabildiğini ancak iPad’in elle tutulması gerektiğini görüyoruz. Bu noktada iPad’in Smart Cover’ının reklamda yer almaması dikkati çekiyor. Reklamın Siri’ye göndermede bulunan dış sesi de, bu konuda biraz yardıma ihtiyacı olduğunu söyleyerek önceki reklamlardan alıştığımız kinayeli dili sürdürüyor.

Surface reklamında fiyat açısından cazip rakamlar yazsa da ülkemizde şu an sadece İstanbul Bilişim’de satılıyor ve 1300 lira civarında bir fiyattan 32gb versiyonuna sahip olabiliyorsunuz.