5053873217 [email protected]

Cazip teklife ‘hayır’ diyemeyen Alişan, ağır sözler sarf ettiği Çağla Şıkel ile yeniden bir araya geliyor. İkili yeni yayın döneminde müzik-eğlence programı sunacak.

Bir dönem yakın iki dost olan Alişan ve Çağla Şikel’in arası iki yıl önce açıldı. Alişan, Şikel’e birlikte sunmaları için bir yarışma programı projesi teklif etmişti.

O dönem Çağla Şikel teklife sıcak bakmamış ancak Alişan askere gidince programı eşi Emre Altuğ ile yapmıştı. Bunun üzerine çılgına dönen Alişan, “Çağla’nın bir daha yüzüne bakmam” diyerek ağır laflar sarf etmişti. İkiliye kısa bir süre önce birlikte sunmaları için bir müzik-eğlence programı teklif edildi.

Teklif oldukça cazip olunca, Alişan geçmişte söylediklerini unutup, Çağla Şikel ile birarada olmayı kabul etti. Daha önce sunduğu televizyon programından aylık 100 bin lira alan Şikel ise zam yaparak yeni proje için fiyatını iki katına çıkardı. Nişantaşı Kav Butik’te önceki akşam bir araya gelen Çağla Şikel ve Alişan’ın gece boyunca kulaktan kulağa konuşması da dikkat çekti. Yaklaşan iftar vaktini fırsat bilen Alişan, gazetecilere konuşmadan masadan ayrıldı. Çağla Şikel ise tatilini iş görüşmesi için bir günlüğüne bölüp İstanbul’a geldiğini söyledi.