5053873217 [email protected]

Ebru Şallı ile işadamı Harun Tan’ın 11 yıllık evliliklerinin aniden sona ermesinin arkasındaki üçüncü kişi iddiası ortalığı karıştırdı.

Ebru Şallı ayrılmasının ardından yaptığı açıklamada, evden ceketini alarak çıktığını, medeni bir ayrılık olduğunu, eşi Harun Tan ile arkadaş ve dost olarak görüşeceklerini söylemişti. Şallı’nın bu açıklamalarının ardından, sosyete ve iş dünyasında, sürpriz gibi görünen Şallı-Tan evliliğinin bitişinin, fikri ve ruhi anlaşmazlık olmadığı öne sürülüyor. İddialara göre, Ebru Şallı, ekonomik durumu bozuk olan Harun Tan’dan, bir süreden beri birlikte olduğu ünlü ve zengin işadamı sevgilisi nedeni ile ayrıldı.

SEVGİLİSİ KİM?

Yine iddialara göre, Ebru Şallı’nın eşi Harun Tan’dan ayrılmasını, işadamı sevgilisi istedi. Ebru Şallı’da hiç düşünmeden, Gaziosmanpaşa Adliyesi Aile Mahkemesi’ne başvurarak boşandı. Şallı’nın Gaziosmanpaşa Adliyesi’ne başvurmasının nedeni de, boşanma olayının medyadan gizli tutulması idi. Ancak evde hesap çarşıya uymadı ve sürpriz gibi görünen, aslında beklenen boşanma gerçekleşti.

İnternet Medyasında Ebru Şallı’nın sevgilisi ile ilgili 2 farklı isimden söz ediliyor. Ancak kesinleşmemiş bu bilgi ile kimseyi zan altında bırakmak istemiyoruz.