5053873217 [email protected]

Samsung’un Galaxy S4’ü piyasaya sürdükten sonra gözler Note 3 ile ilgili gelişmelere çevrildi. Bir klasik haline gelen Baharda Galaxy S serisi ve Sonbaharda Galaxy Note serisi telefonların piyasaya sürülmesi gündeminde Note3 ile ilgili her gelişme teknoloji paparazilerini heyecanlandırıyor.

İŞTE GALAXY NOTE 3 İLE İLGİLİ SON BİLGİLER;

KoreaHerald, TechCrunch ve UnwiredView adlı sitelerde dolaşan haberlere göre NOTE3  5.99 yani 6 inçlik ekrana sahip olmayacak.

İlk nesil Note’u 5.3 inç ekranla piyasaya süren Samsung, Note 2’de ise 5.5 inç ekran kullanmıştı. Çerçeveleri daha da incelterek telefonun toplam boyutunu pek değiştirmemek isteyen Samsung, geleneği bozmayıp Note 3 modelinde de ekranı 0.2 inç büyütme yoluna gidebilir.
İddialara göre firma, Galaxy Note 3’te 5.7 inç büyüklüğünde Full HD Super AMOLED ekran kullanacak.
Samsung’un doğrudan telefonu 5.99 inç çıkarma ihtimali de bulunuyor fakat sızdırılan prototip görselleri ve kaynaklara göre Galaxy Note 3’te 5.7 inç ekran kullanılacak.

Ekran büyürken telefon hacmi Note serisine göre küçülerek sürpriz yapılabilir.

Exynos 5 Octa’nın hızlandırılmış versiyonunu global sürümde kullanması beklenen Galaxy Note 3’ün, tıpkı Galaxy S4’teki gibi Qualcomm işlemcili ikinci bir versiyonu da olacak. O sürümde de Snadpragon 800 işlemci kullanılacak.
2.3 GHz hızında çalışan 4 çekirdekli Qualcomm Snapdragon 800 işlemcisi, gelişmiş hıza sahip LTE Advanced ve 802.11 AC bağlantılarını destekliyor.
Hem global hem de Snapdragon 800 işlemcili sürümde de 3 ya da 4 GB RAM’e yer verilmesi bekleniyorken, düşük bir ihtimal olsa da Galaxy Note 3’te 2 GB RAM de kullanılabilir. Tabi bu düşük bir ihtimal olarak görülüyor.
Galaxy Note 2’deki gibi Berlin’de düzenlenen IFA etkinliğinden hemen önce ya da aynı anda tanıtılması beklenen Galaxy Note 3, Android 4.3 sürümünün ön yüklü geldiği ilk modellerden biri de olabilir.