5053873217 [email protected]

Oyuncu Ece Uslu’nun vücudu dizilerdeki uzun çalışma saatlerine dayanamayıp geçtiğimiz aylarda iflas etmişti. Sette birkaç kez bayılan Uslu’nun şimdi de yüz güzelliği tehlikeye girdi.

Göz altları çöken oyuncu, tedavi olup 10 yıl gençleşti.

Zerda, Kızım Nerede ve Kara Melek gibi dizilerdeki başarılı oyunculuğuyla milyonların hayranlığını kazanan Ece Uslu, uzun çalışma saatleri sebebiyle geçtiğimiz sezon sağlık problemleri yaşadı. Güzel oyuncu, uykusuzluk ve yorgunluğa dayanamayıp sette birkaç kez baygınlık geçirdi. Uslu’nun dur durak bilmeyen yoğun çalışma hayatı şimdi de yüz güzelliğini etkiledi. Şu aralar tedavi gören Uslu, “Göz altlarım çöktü. Bu durum beni yorgun ve daha yaşlı gösteriyordu.Haliyle işim için de bir dezavantaj oldu. Şans eseri bunun çaresini buldum. Işık dolgu denilen bir yöntemle tedavi oldum” dedi. Bu tedaviden sonra Uslu adeta 10 yıl gençleşti.

Estetik tedavi amaçlı olmalı

Estetiğe sıcak bakmadığını belirten oyuncu şöyle konuştu: Çok güzel kadınlar estetiği abartarak birbirlerinin aynısı oluyor. Ben buna kesinlikle karşıyım. Ancak tedavi amaçlı yapılırsa durumfarklı. Çalışma temposundan dolayı kendine bakamamaktan yakınan Uslu, “Eski sporcuyum, tekrar spor yapmak istiyorum” dedi.