5053873217 [email protected]

Bu akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde İstanbullu müzikseverlerle buluşan Türk Pop müziğinin en başarılı temsilcilerinden Sıla, tüm şarkılarını kendisi dinlemeye gelen ve Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’ni dolduran dev orkestra eşliğinde seslendirdi.

Biletleri günler öncesinde tükenen ve aynı zamanda Açıkhava konserlerinin açılış konseri de olan bu gecede Sevişmeden Uyumayalım, Aslan Gibi, Vur Kadehi Ustam gibi en sevilen şarkılarını birbiri ardına seslendiren ve yaklaşık iki buçuk saat sahne alan Sıla, müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşattı. Sanatçı konser bitiminde gelen yoğun istek üzerine kendisini müzikseverlerle tanıştıran çıkış şarkısı …Dan Sonra ile bis yaptı.

Konserde 3 kostüm değiştiren Sıla, her zaman olduğu gibi sesi ve yorumuyla olduğu kadar güzelliği ile de göz doldurdu. Büşra Pekin, Emre Belezoğlu, Gökhan Keser, Ayşe Özyılmazel, Gökçe Bahadır, modacı Hakan Yıldırım ve İzzet Çapa gibi ünlü isimlerin de dinlemeye geldiği Sıla, konser esnasında ekibiyle yaptığı şovlarla zaman zaman dinleyicileri güldürürken, balad şarkılarıyla da dinleyicilere hüzünlü anlar yaşattı.

Dinleyicilerden gelen yoğun istek üzerine Sıla 20 Eylül 2013’te tekrar Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde müzikseverlerle buluşacak.