5053873217 [email protected]

Wall Street Journal’ın haberine göre Google, bir videooyun konsolu ve dijital kol saati geliştiriyor. Habere göre, Google ayrıca Nexus Q medya cihazının ikinci versiyonu üzerinde de çalışıyor.

Google yazılım alanında yenilikler yapmaya ve bu alanda sektörde geniş yer kaplamaya kararlı gibi gözüküyor. Arama motoru olarak hayatımıza giren Google’ın akıllı telefonlar ve tabletlerden sonra şimdi de androit işletim sistemiyle çalışan video oyun konsolu ve dijital saat geliştirdiği söylentileri dolaşıyor. Geliştirdiği yeni cihazlarla Google’ın

Apple’la rekabet etme çabasında olduğu konuşuluyor, Apple’ın da piyasaya benzer cihazlar sürmesi bekleniyor. Ayrıca Google’ın gecen yıl üretilen;fakat piyasaya sürülmeyen androit işletim sistemine dayanan Nexus Q isimli video oynatıcısının da önümüzdeki günlerde satışa çıkması bekleniyor.

Piyasa gözlemcileri Samsung, Google ve birçok teknoloji markalarının bu atağını Apple’ın iPad ve iPhone’u piyasaya sürmesinden sonra piyasada lider durumda olmasını ve bununla birlikte markalarının zarar görmesini istememelerinden kaynaklandığını söylüyorlar ve Apple bu markalar için ilham olduğunu söylüyorlar.