5053873217 [email protected]

     Fernando Muslera için sarı-kırmızılılara dünya devi Manchester United’tan astronomik bir teklif geldi. Yeni sezon için şu ana kadar sadece Aurelien Chedjou ile Erman Kılıç’ı kadrosuna katan G.Saray yeni transfer için de cumartesi günü yapılacak başkanlık seçimini beklerken, Kırmızı Şeytanlar takımın en önemli isimlerinden biri olan yıldız kaleci için harekete geçti.

Van der Sar’ın ayrılmasından sonra A.Madrid’den transfer edilen David de Gea’nin performansından memnun olmayan ve kalesini güçlendirmek isteyen ve sezon boyu Muslera’yı takip ettiği yönünde haberler çıkan İngiliz ekibi beklenen hamleyi sonunda gerçekleştirdi.
Sarı-kırmızılıların CEO’su Lütfi Arıboğan ile temasa geçen M.United’lı yetkililer bu oyuncu için 24 milyon Euro vermeye hazır olduklarını ilettiler. Arıboğan da hemen telefonla Ünal Aysal’ı arayıp “Manchester United, Muslera için 24 milyon Euro’luk teklif yapacak Ne diyorsunuz diye soruyorlar” sözleriyle konuyu başkana aktardı. Önceki akşam gerçekleşen görüşmede Aysal “Muslera’nın yerini doldurmak imkânsız. Dünyanın en iyi kalecilerinden biri. 30 milyon Euro verirlerse anlaşırız” diyerek 24 milyon Euro’luk teklifin Uruguaylı yıldız için yeterli olmadığını açıkça ifade etti. Sarı-kırmızılıların başkanının ayrıca Lütfi Arıboğan’a “24 milyon Euro’luk teklifi masamda görmek istiyorum” dediği de öğrenildi.

TERİM İSTEMİYOR?AMA
Bu arada teknik direktör Fatih Terim’in Fernando Muslera’nın satılmasını kesinlikle istememesine rağmen bonservis için verilecek rakamın 30 milyon Euro seviyesine ulaşması durumunda kurt hocanın kulübün menfaatlerini düşünerek satışa onay vermesi bekleniyor.