5053873217 [email protected]

Marmara Forum, 7-15 yaş arasındaki çocuklara, Milli Basketbolcu Kerem Tunçeri ve ağabeyi Kemal Tunçeri liderliğinde basketbol ve futbol eğitimi alarak sporla dolu bir yaz geçirme fırsatı sunuyor.

Tüm yıl boyunca okulda çok çalışıp yorulan, yaz geldiğinde de dört duvar arasında sıkılan çocuğunuz, sporla dolu bir yaz tatili geçirsin istersiniz, değil mi?

Marmara Forum, bu yıl ikincisini düzenlediği Yaz Spor Okulu ile, Milli Basketbolcu Kerem Tunçeri ve ağabeyi Kemal Tunçeri liderliğinde basketbol ve futbol öğreneceği; üstelik yeni arkadaşlar edinerek keyifli bir yaz tatili geçireceği kaçırılmayacak fırsat sunuyor.

Tunçeri kardeşler, çocuğunuzu sporla tanıştırıyor…

24 Haziran-2 Ağustos tarihleri arasında, Marmara Forum açık otoparkında, düzenlenecek Marmara Forum Basketbol – Futbol Yaz Okulu’na 7-15 yaş arası tüm çocuklar katılabiliyor. Bunun için tek yapmanız gereken, tek seferde gerçekleştirdiğiniz 75 TL ve üzeri alışveriş fişinizle danışma noktasına gelerek çocuğunuzu kayıt ettirmek…(*)

Milli Basketbolcu Kerem Tunçeri ve ağabeyi Kemal Tunçeri liderliğinde basketbol ve futbol öğrenme fırsatı yakalayacak çocuklara, kursu tamamladıklarında bir de sertifika verilecek.

Kerem Tunçeri’den küçük sporculara büyük sürpriz!

Milli Basketbolcu Kerem Tunçeri’nin, yaz okulunu tamamlayan küçük sporculara bir de sürprizi olacak. Tunçeri, futbol ve basketbol branşlarında başarılı olan öğrencilere imzalı milli takım formasını hediye edecek.

(*)Önemli not: Forum Basketbol – Futbol Yaz Okulu kontenjanla sınırlıdır.