5053873217 [email protected]

Pera Palace Hotel, Jumeirah, cuma geceleri yemekli ve yemeksiz caz performansları ile müzikseverleri Orient Bar’da ağırlıyor.


Kürşat Başar Dörtlüsü ve Kargalar Kafeste grubunun dönüşümlü olarak sahne aldığı otelde, şubat ayı boyunca her cuma gecesi Agatha Restaurant’taki akşam yemeğinin ardından, Orinet Bar’a geçebilir ya da saat 22.00’de sadece canlı performansları dinleyebilirsiniz.

Pera Palace Hotel, Jumeirah; Orient Bar’da her cuma, 22.00’den itibaren gerçekleşen caz gecelerinde çok özel isimler sahne alıyor. Sıcak ve samimi bir ortam sunan Orient Bar’a cuma akşamları bu özel programlar sırasında giriş ücreti 100 TL iken, şubat ayında “Jazz Night Menü” ile birlikte fiyat 175 TL. oluyor. Dilerseniz Agatha Restaurant’ta servis edilen 3 servislik menüden oluşan akşam yemeğinin ardından Orient Bar’da geceye cazın büyülü notaları eşliğinde devam edebilirsiniz

“Jazz Night Menü” de pane keçi peyniri, pancar ve balsamik sos ile servis edilen “Körpe Ispanak Salatası” veya “Yuvalama Çorbası”; domatesli pilav ve kış sebzeleri eşliğinde “Tavuk Şiş” veya domates sos, rendelenmiş permesan ile “Ispanaklı Ravioli”; “Dilimlenmiş Mevsim Meyveleri” veya “Ayva Terin” ve ardından çay ya da kahve ikramı bulunuyor.

Kargalar cuma geceleri Kafeste

Orient Bar’da 15 Şubat Cuma gecesi eğlenceli ve sıra dışı performansları ile Kargalar Kafeste grubu sahne alacak. Televizyon ekranlarından tanıdığımız Hava Durumu sunucusu Gökhan Abur, Tiyatrocu Atılgan Gümüş ve Müzisyen Önder Bali’den oluşan ekip Suat Kamçılı’nın hazırladığı şov ile efsanevi sanatçılar; Dean Martin, Frank Sinatra, Sammy Davis Junior’ın yıllar önce Amerika barlarında gerçekleştirdikleri unutulmaz performansları eğlenceli bir üslupla ülkemize taşıyor.
Kürşat Başar Dörtlüsü ile romantik geceler

Orient Bar’da 8 ve 22 Şubat Cuma gecesinde ise yazar, gazeteci, televizyon programcısı kimlikleri arasına müzisyen kimliğini de ekleyen ve başarıyla sürdüren Kürşat Başar’ın kurduğu, sanatçı ile aynı adı taşıyan “Kürşat Başar Dörtlüsü”grubu sahne alıyor. Türk ve yabancı parçaların caz versiyonlarını seslendiren grup, Pera Palace Hotel, Jumeirah’nın tarihi atmosferinde müzikseverlere geçmişten bu güne uzanan unutulmaz dakikalar vaat ediyor.
Pera Palace Hotel, Jumeirah’ın nostaljik mekanı Orient Bar’da cuma geceleri gerçekleşecek müzik dolu geceler, sürpriz isimlerle devam edecek.