5053873217 [email protected]

Kaka’nın Galatasaray’a transferi  yılan hikayesine dönerken dünya basını da olaya kayıtsız kalmıyor. Galatasaray ve Kaka birlikteliği ile ilgili üst süte yeni yorumlar geliyor.

Kaka’nın sürekli gündemde  olmasının en önemli nedeni Fatih Terim’in Kaka sevdası. Teknik adam Ambrabad transferi için de sürekli ısrar etmiş, transferin her çıkmaza girmesinde, Kayserispor’un her fiyat yükseltmesinde inadını sürdürmüş ve başlangıç fiyatının neredeyse 2 katı bir maliyetle Ambrabad’ı renklerine bağlamıştı. Bugün Ambrabad’ın  performansını görenler Terim’in ne kadar haklı olduğunu görüyor.

Marca: G.Saray onu ikna edebilse, Perez yılbaşı paketi yapıp biletini cebinden ödeyerek gönderir. 

Fernando Faro (Estadao): Sao Paulo başkanıyla ile görüştü. Komik rakamlar istemiş (6 milyon euro). Kaka kendini hala süper yıldız olarak görüyor. Şu haliyle ya Araplar alır ya da Ruslar.

 

Garcia Ochoa (Marca): Kaka, Real Madrid’in üzerindeki ‘bit’ gibi. Sürekli kan emiyor. ‘Git’ deniyor gitmiyor. ‘Yetersizsin’ deniyor umursamıyor. G.Saray ikna edebilse, Perez onu yılbaşı paketi yapıp birinci sınıf uçak biletini de kendi cebinden ödeyerek Osmanlı ülkesine gönderir.
AMA hayır Kaka, R.Madrid’in banka hesaplarını boşaltmaya devam ediyor. 2015’e kadar bir yere gitmeyecek. Sanırım Real Madrid tarihinin parayı en çok seven oyuncusu Kaka’dır.

 

– Howard Wheatcroft (Daily Star): City, Chelsea ve United gibi onun isteklerini karşılayacak olan takımlar onu artık istemez. Tottenham, West Ham gibi takımlar Kaka’yı ister ama Kaka onları ister mi? Burada 50 milyon sterlinlik yatırıma kimse sıcak bakmaz.