5053873217 [email protected]

Geçtiğimiz yıl Yasak adlı fantastik romanı ile büyük beğeni toplayan Melodi Baç, ilk kitabının devamı olan Yasak 2-Crista’yi okurların beğenisine sundu.
16 yaşındayken, geçtiğimiz yıl çıkardığı Yasak’ta dünyaya eğitim amacıyla inen bir meleğin, ölümlü sandığı bir şeytana aşık olması ve bu durumun imkansızlıklarını anlatan yazar, Yasak 2’de ikisinin bütün dünyaya karşı verdikleri mücadeleyi anlatıyor.
Kitap yazmanın hayatının vazgeçilmezi olduğunu söyleyen genç yazar, kitapları ile ilgili “Fantastik romanlar beni bu dünyadan kopartıp keşfedilmemiş yerlere, bilinmeyen gizli güçlere, hiç gerçekleşemeyecek olaylara, var olmayan bir dünyaya sürüklüyor. Fantastik roman yazarken kendimi bilinmeyen ve gizemli bir dünyada bulmak, bana inanılmaz heyecanlı geliyor ve o an hissettiğim heyecan kelimelerle ifade edilemez. Ben fantastik kitap yazıyorum, çünkü böylece bilinmeyeni keşfediyor, insanların hayal güçlerinin sınırlarına çıkarak dışarıda istediğim gibi dolaşıyorum.13 yaşından bu yana yazıyorum ve günün birinde yazdıklarımı film olarak izlemek en büyük hayalim” diyor.
Yoğun ilgi ile takip edilen genç yazar, Yasak 2 ile Tüyap Kitap Fuarı’nda 18 ve 24 Kasım tarihlerinde okurlarıyla buluşmaya hazırlanıyor.
17 yaşında ikinci kitabını yazan Melodi Baç, aynı zamanda da Bilgi Üniversitesi Mimarlık Bölümü öğrencisi.