5053873217 [email protected]

Türkiye’de erkek giyimin vazgeçilmez markası, kalitenin simgesi Abdullah Kiğılı, 2012-2013 Sonbahar Kış koleksiyonunu tutkunlarının beğenisine sunuyor.

Abdullah Kiğılı, tüm detaylarında kaliteyi bulabileceğiniz yepyeni sonbahar kış koleksiyonu ile sizi farklı kılmaya devam ediyor. Farklılığı arayan, taşıdığı kıyafeti herkesin üzerinde görmek istemeyen erkekler için, Abdullah Kiğılı sonbahar kış koleksiyonunu iftiharla sunuyor. Özel dikim teknikleri ile inceliği, uzunluğu, sağlamlığı ve diğer pamuklarda olmayan ipeğimsi doğal parlaklığı ile tercih sebebi olan Abdullah Kiğılı gömlekler, şıklık ve rahatlığı bir arada sunuyor.

Detay işçilikle harmanlanmış özel kumaşları tercih edenlerin markası Abdullah Kiğılı, yeni sezonda ürettiği deri kol aplikeli ceketler ile şıklığınızı tamamlıyor. Yağmurlu havalarda dizlere kadar koruyucu özellik sağlayan kapüşonlu trençkotların yanı sıra, yün karışımların ve nano kumaşların ön planda tutulduğu sonbahar kış koleksiyonunu kendine güvenen erkeklerin beğenisine sunuluyor.

Özel akşamlarda, davetlerde hatta düğünlerde sizi bir tasarımcının elinden çıkmışçasına şık ve sıra dışı gösterecek olan bu koleksiyon “slim fit kalıplarda desen çeşitliliği”, “nano apreli broadway” ve “pera, yün polyester, trevira karışımlı ve poliviskon kumaşların kullanımı” ile fark yaratıyor.

Abdullah Kiğılı sonbahar kış koleksiyonunda ön plana çıkan ürünler arasında montlar da yer alıyor. Suni deri grubu 2012 kış sezonunda olduğu gibi yine çok farklı ve yine çok çeşitli olarak tasarlanıyor. Klasikleşmiş ribanalı montlar balıksırtı, ekose gibi çeşitli desenlerde farklı iç çalışmaları ile sezona başlıyor. Şıklığından ödün vermeyen erkekler, her hava şartlarına uyum sağlayan yeni sezon montlarla kışı hem sıcak, hem şık geçiriyor.

İtalya’nın en ünlü kumaşlarıyla terzi titizliğinde dikilmiş fark yaratan kıyafetler Abdullah Kiğılı ile artık size daha yakın. Koleksiyonunda kaliteyi, özel kumaşları ve farklı modelleri bulabileceğiniz Abdullah Kiğılı 2012-2013 Sonbahar-Kış tasarımları ile özel gecelerin en şık erkeği siz olabilirsiniz.