5053873217 [email protected]

Bu sezon final yapacak olan Adını Feriha Koydum dizisi giderayak oyuncu sektörüne genç bir isim daha kazandırdı. Yağmur Tanrısevsin’in yıldızı diziyle parladı.

Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy’un başrolü oynadığı Adını Feriha Koydum dizisinin kadrosuna geçtiğimiz haftalarda dahil olan Yağmur Tanrısevsin kısa sürede büyük beğeni topladı. 1990 doğumlu Tanrısevsin daha önce küçük roller canlandırırken ilk kez bir dizide kilit bir karakteri canlandırdı. Dizinin Ceyda Ateş’ten sonraki ikinci sarışını Yağmur Tanrısevsin, Emir’in eski sevgilisi Ece’yi canlandırıyor. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Dizayn bölümünde halen öğrenci olan Tanrısevsin estetiksiz görüntüsüyle de dikkat çekiyor. Diziye dahil olmasının ardından sadece birkaç hafta geçmesine rağmen Tanrısevsin’in geniş bir hayran kitlesi de bulunuyor.

Genç hayranlarının ortak fikri ise ilginç bir diş yapısına sahip olan Yağmur Tanrısevsin’in herhangi bir müdahale ile diş yapısını bozmaması! Tanrısevsin’in, Adını Feriha Koydum dizisindeki oyunculuğunun aynı dizideki rol arkadaşı Ceyda Ateş’e benzetilmesi ise hayran grubunun bir diğer ortak fikri.