5053873217 [email protected]

Almanya Auto Motor und Sport tarafından layık görüldüğü “En Güzel Otomobil” ve Japonya’da aldığı “Yılın Spor Otomobili” ödülü ile başarısını daha da yukarı taşımıştı.

Aston Martin otomobillerinde Bang & Olufsen ses sistemini ilk kez standart hale getiren ve ilk kez dış panellerde karbon fiber kullanılan model olarak göze çarpan Aston Martin DBS, 2009 yılında üretilmeye başlanan Volante versiyonu, ürün güçlendirmeleri ve başarılı Carbon ve Carbon Black Edition’ları ile her geçen gün kusursuzluğa daha da yaklaştı.

Aston Martin, amiral gemisi olan DBS serisinin başarısını taçlandırmak için şimdi de sınırlı sayıda üretilen DBS Ultimate ile mükemmelliğin tanımı yapıyor.

Sadece üç özel renkte üretilecek bu özel versiyona özel tasarlanan DBS logosu, karbon fiber dikiz aynaları, koyulaştırılmış ön ızgara, matlaştırılmış arka lambalar, özel numara plakası, baklava deseninde döşeme üzerine seçilebilecek kırmızı ve gümüş dikişler ve Alcantara tavan kaplaması eşsiz kılıyor. Direksiyonda yer alan kırmızı deri vites pedalları ise DBS Ultimate deneyimini parmak uçlarınıza kadar hissetmeniz için tasarlandı.

Sadece 100 adet üretilecek bu çok özel otomobil, Borusan Otomotiv tarafından özel sipariş ile Türkiye’ye getirtilebilecek.