5053873217 [email protected]

Kullanıcısının sesini, yüzünü, hareketlerini algılayarak kişiselleştirilmiş özellikler sunan GALAXY S III, odağına “insan”ı alarak akıllı telefon konseptini yeniden tanımlıyor. Galaxy S III, Mayıs sonu itibariyle Avrupa ülkelerinde satışa sunulacak.

Dünyanın önde gelen cep telefonu üreticilerinden Samsung Electronics, GALAXY S III’ü, dün Londra’da düzenlenen etkinlikte tanıttı. Doğadan esinlenilerek tasarlanan yeni GALAXY S III; kullanıcısını tanıyor ve ne istediğini anlıyor.

Galaxy S III, günlük hayatınızı kolaylaştıracak gelişmiş bir zekaya sahip. GALAXY S III‘ün 12,1 santim genişliğindeki HD Super AMOLED ekranıyla çok üstün bir görüntü kalitesi sunuyor. GALAXY S III, 8MP kamerası ve 1.9MP ön kamerasıyla kullanıcılara çeşitli akıllı kamera özelliklerinin yanı sıra, yüz tanımayla ilgili seçenekler sunuyor, her anın yakalanmasına olanak veriyor. Cihaz aynı zamanda kullanım kolaylığını üst düzeyde gözeten Android 4.0 Dondurmalı Sandviç işletim sistemine sahip.

Yüzünüzü, sesinizi ve hareketlerinizi algılıyor

Galaxy S III, kullanıcılarının çalışmasını kolaylaştıracak birçok özellik içeriyor:

Smart Stay: GALAXY S III, cihaz ile kullanıcı arasındaki etkileşim deneyimini güçlendiriyor. Yüzünüzü, sesinizi ve hareketlerinizi algılayacak kadar akıllı olan GALAXY S III, daha kullanışlı ve doğal bir kullanıcı deneyimi sağlayacak şekilde, kullanıcıya göre kendini adapte ediyor. Yenilikçi ‘Smart Stay’ özelliği sayesinde GALAXY S III, telefonunuzu nasıl kullandığınızı anlıyor (kitap okumak, Web üzerinde gezinmek gibi) ve ön kamera gözlerinizi belirleyerek, telefon ekranının parlak ışık düzeyini koruyarak izleme zevkinizi sürekli kılıyor.

 

S Voice: GALAXY S III’ün öne çıkan diğer bir özelliği de kelimelerinizi dinleyen ve cevap veren ‘S Voice’ isimli gelişmiş doğal dil kullanıcı arayüzüdür. S Voice, bilgi arama olanağı ve temel cihaz-kullanıcı iletişimine ek olarak, cihazın kontrolü ve komutlarla ilgili güçlü işlevler de sunuyor. Telefonunuzun alarmı çaldıysa ve siz biraz daha dinlenmek istiyorsanız, GALAXY S III’e “ertele” demeniz yeterli. S Voice ile en sevdiğiniz şarkıları dinleyebilir, sesi yükseltip kısabilir, kısa mesaj ve e-posta gönderebilir, randevularınızı planlayabilir veya otomatik olarak kamerayı çalıştırıp fotoğraf çekebilirsiniz.