5053873217 [email protected]

Umutsuz Ev Kadınları dizisinin 4 çocuklu Elif’i Ceyda Düvenci gerçek hayatında biricik kızı Melisa’nın üzerine titriyor.

Erken doğumla dünyaya gelen fakat kısa sürede kendini toparlayarak yaşıtlarını yakalayan Melisa’nın beslenmesi Düvenci için her şeyden önemli. Ünlü oyuncu 1 yaşındaki küçük kızının beslenme programını ve öğünlerini Mehmet Yaşin’e şu sözlerle anlattı:
Melisa bir gün balık, bir gün et yiyor, diğer günlerde karbonhidrat odaklı besleniyor. Gün içinde almasını istediğim şeyler oluyor. Örneğin; bir çay kaşığı tereyğ, bir çay kaşığı zeytinyağı gibi. Mutlaka irmik, buğday, erişte, siyah pirinç türü şeyler yemeğine giriyor. Mutlaka soğan, patates, sarımsak, kereviz, yer elması, pırasa, ıspanak, pazı, brokoli de yemeklerinin içine katılıyor. Bir gün yoğurt, bir gün muhallebi, gece yatmasına yakın tok tutacak, irmik, pirinç yiyor. Sabah 7’de kalkıyoruz, kahvaltıda mutlaka keçi peyniri… İnek ürünleri kullanmıyorum. Bu konuları fazla araştırıp okudum, keçi sütü anne sütüne en yakın süt olduğu için daha az katkı maddesi içeriyor. Melisa da doğduğundan beri keçi sütü içiyor ve keçi peyniri yiyiyor.