5053873217 [email protected]

Pınar Aylin, yeni albümündeki ‘Bana Yalan Söylediler’ adlı şarkısına duygusal bir klip çekti. Hüznün anlatıldığı klipte, Pınar Aylin de gözyaşlarına boğuluyor.
Hit 70ler adını taşıyan yeni albümünde Türk Pop Müziğinin unutulmaz şarkılarını bir araya getiren Pınar Aylin, albümün ikinci klibini Bana Yalan Söylediler şarkısına çekti. Sözleri Fikret Şenese, bestesi José Felicianoya ait eşsiz şarkının klip çekiminde duygusal anlar yaşayan Pınar Aylin, gözyaşlarını tutamadı. Yönetmen Emir Khalilzadenin Pınar Aylinin en içten anlarını yansıttığı klip, Türk Pop Müziğinin çok özel slowlarından biri olan şarkının yaşattırdığı duygusal yoğunluğu çarpıcı bir görsellikle tamamlıyor.
18 saat süren çekimlerde şarkıyı üst üste dinleyip söylerken bambaşka bir ruh haline büründüğünü söyleyen Pınar Aylin İlk düşündüğümüz senaryo farklıydı. Ama ben çekim için şarkıyı üst üste dinleyip söylerken o kadar büyük bir duygu yoğunluğu yaşadım ki, kendimi tutamayıp ağladım. Bu şarkının bana olduğu gibi herkesin içine dokunan çok özel bir yere sahip olduğunu düşünüyorum dedi.