5053873217 [email protected]

Starwood Hotelleri & Resorts Worldwide, dünya çapında oteller zincirlerine sahip W Otellerinden bir yenisini, uzun zamandır beklenen W Paris-Opéra Fransa’da açıldı.

Merkezi Barselona olan Meridia Capital’a ait otel; Paris’in tüm güzelliklerini bünyesinde barındıran tarihi 9. Bulvar’da, Opéra Garnier, Lafayette Galerileri ve Vendome Meydanı’nın hemen yanı başında, 1870’lerin Haussman döneminden kalma tarihi bir binanın içerisinde yer almaktadır. W Otellerinden, kökleri ilk olarak 1998 yılında New York’ta atılan bu markanın eşsiz ve kendine özgü programından ilham alınan W Paris – Opéra; şehirde hem Paris’lilere hem de ziyaretçilerine hizmet verecek olan yeni bir mekan olacaktır. W Paris – Opéra’nın açılışı, yıl sonunda Singapur, Tayland ve Çin’e girmeye hazırlanan W markasının global olarak büyümesinde önemli bir adım teşkil etmektedir.

20 suiti ve 2 Olağanüstü WOW Suiti (W’ nun kral daireleri) dahil olmak üzere son derece şık dekore edilmiş toplam 91 misafir odası ile W Paris – Opéra; modern bir yaşam tarzı deneyimi sunmaktadır. Otelin tescilli restoranı olan Arola, Michelin yıldızına sahip Sergi Arola ile Fransa’da görücüye çıkmıştır. Otelin giriş katı ve barmeninin misafirlerine hazırladığı tapa’ları atıştırıp kokteyllerini yudumlayabilecekleri capcanlı bir sosyal ortamı beraberinde sunan W’ nun geleneksel lobisi W Lounge’u da içerisinde barındıran asma katları, muazzam Opéra Garnier’in görkemli manzarasına bakmaktadır. W Paris – Opéra’ da, şık dekorasyonlara sahip toplantı ve etkinlik alanlarının yanı sıra merkezi de yer almaktadır. Misafirlerimiz; markanın tescilli – Whatever/Whenever® – adını taşıyan hizmet felsefesi ile Paris’teki en yeni dizaynlardan, en son modadan, müzikten, şehrin en ayrıcalıklı etkinliklerine ve gece klüplerine kadar her türlü hizmeti talep edebilmektedirler.

W Global Brand Design ve ödüllü Rockwell Group Europe tarafından tasarlanan W Paris – Opéra binasının tarihi ön yüzü; New York’un bitmek tükenmek bilmeyen enerjisini ve “Işığın Şehri” Paris’in kendine özgü sofistike bulvarını bütünleştiren W Otelleri’nin DNA’sı birbiriyle aktif bir biçimde kavramsallaştırılmıştır. Aynı zamanda ünlü inşaat ve iç mimarlık firması olan GCA Mimarlık da bu projede Meridia Capital’e danışmanlık yapmıştır. Arola – İspanyol Yenilikçiliğini Paris’e Taşımak Michelin-yıldıza sahip Barselona’lı ünlü şef Sergi Arola; W Paris – Opéra’nın tescilli restoranı Arola’nın baş aşçısı olarak atanmıştır. Restoran; yaratıcı tabaklarla atıştırmalıklardan oluşan yenilikçi “Pica Pica” konseptini, mevsimlik lezzetleri ve Fransız mutfağının klasiklerini misafirlerinin beğenisine sunmaktadır. İspanyol mutfağının en yaratıcı zihinlerinden biri olarak görülen Katalan asıllı şef aynı zamanda, W Lounge ve oda yemek servisi menülerini de bizzat  kendisi tasarlamıştır.