5053873217 [email protected]

Tikle tarafından geliştirilen, sağlıklı yemek tarifleri sunan iPhone uygulaması “SAF RecipeBox”, Europan Seal of Excellence Silver Ödülü’ne hak kazandı.


İnternet ve mobil iletişim sektöründe, fikir yaratma, içerik hazırlama, kavram geliştirme ve tasarım dallarında hizmet veren Tikle, sağlıklı yemek tarifleri içeriği sağlayan iPhone uygulaması SAF RecipeBox ile Europan Seal of e-Excellence Silver Ödülü’ne hak kazandı.
iPhone kullanıcılarına, sağlıklı yemek tariflerini ve sağlıklı beslenme makalelerini ücretsiz indirme imkanı sunan SAF RecipeBox uygulaması, zengin ve güncel içeriğinin yanı sıra kullanım kolaylığı ve yaratıcı görselliği ile de dikkat çekiyor.
Dijital dünyanın yaratıcı projelerini ödüllendirmek ve sektörün gelişimine destek sağlamak amacıyla EMF tarafından verilen “Europan Seal of Excellence Ödülleri”, Avrupa’da farklı ülkelerde faaliyet gösteren dijital medya firmalarının, mükemmelliyetçilik, yenilikçilik ve yaratıcılık alanlarında gösterdikleri başarıların değerlendirilmesini amaçlıyor.
6 Mart 2012 tarihinde CEBIT Hannover ‘da düzenlenen bir törenle ödülü alan Tikle Yönetim Kurulu Başkanı Bora Şahinoğlu, böylesine prestijli bir ödüle hak kazanmaktan dolayı son derece gururlu olduklarını belirterek şunları söyledi:
“Uluslarası alanda elde ettiğimiz bu başarı, bizler için önemli bir motivasyon kaynağı oldu. Europan Seal of e-Excellence Ödülü’ne hak kazanarak, yenilikçi anlayışımızı ve sıra dışı çizgimizi bir kez daha kanıtlamış olduk. Ayrıca bu ödül ile, Türkiye, Almanya ve Avrupa’daki mobil pazarlarda daha ayrıcalıklı bir pozisyona sahip olduk. Önümüzdeki dönemlerde de, yine büyük başarılara imza atacak yenilikçi mobil uygulamalar, operatör hizmetleri ve katma değerli servisler sunmaya devam edeceğiz.”

Tikle Yönetim Kurulu Başkanı Bora Şahinoğlu, CEBIT Hannover ‘da düzenlenen bir törenle ödülü aldı.