5053873217 [email protected]

Yılın düğünü basına kapalı olarak gerçekleştirildi. Yılmaz ve Yağtu çiftinin düğününe birçok ünlü isim katıldı. Tarkan, Şener Şen, Demet Akbağ, Beren Saat, Kenan Doğulu, Zafer Algöz, Mazhar Alanson, Yılmaz Erdoğan ve eşi Belçim Bilgin Erdoğan, Sezen Aksu, Meltem Cumbul, Şebnem Ferah ve birçok ünlü isim katıldı. Cem Yılmaz’ın nikâh şahitliğini, bel fıtığı ameliyatını gerçekleştiren Prof. Dr. Ali Şehirlioğlu, Ahu Yağtu’nın nikah şahitliğini ise Tülin Çamlıca yaptı. Düğünün yapıldığı Pera Palas Oteli’nin kapısında ise ambulans ve polis arabası bekledi.

 

Cem Yılmaz ve Ahu Yağtu’nun düğününde  akşam saat 19.30’da kokteyl ile başladı. Kokteyl ardından yemeğe geçildi. Kokteyl alanına garsonlar alınmaması kararına uyuldu. Yemek servisini yapan özel garsonlar da servisin ardından salonun dışında bekletildi.

Cep telefonlarıyla fotoğraf çekilmesine izin verilmese de bazı görüntüler twittera düşmeye başladı. Özel bir şirketten kiralanan 32 kişilik özel bir koruma ekibi de görev yaptı.

Konuklar, gecede Ümit Besen’in şarkılarıyla eğlendi. Besen’in ardından, Cem Yılmaz’ın daha önce konuk şeflik yaptığı Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası sahneye çıktı.