5053873217 [email protected]

2012 yılının ikinci etkinliği; ‘İş, Güç, Rock’n Roll!’ 2 Mart 2012 saat 21:00’de yine Roxy’de gerçekleşecek. İş dünyasından müzisyenlerin bir araya gelerek hazırlandığı etkinlik iş dünyasının profesyonellerini sahnede ağırlayacak 

Musicians@Work (m@w) platformunun düzenlediği ‘İş, Güç, Rock’n Roll!’ etkinliğinin ikincisi 2 Mart gecesi düzenlenecek. Finans, yazılım, reklam, telekomünikasyon hukuk, tıp gibi pek çok farklı sektörden asıl uğraşı müzik olmayan profesyonellerin kurdukları müzik gruplarının bir araya geldiği organizasyonda; Alcatel-Lucent, Biletix, Campaign Türkiye, DHL Global Forwarding, Dragon Outdoor, Emirgan Sütiş, Ericsson, Finansbank, IBTech, KoçSistem, MLS Holding, Nokia Siemens Networks İletişim A.Ş., PPD Tanıtım Org, Tonic Design, Vodafone ve Yoda Eğitim Danışmanlık firmalarının temsilcileri sahnede olacak.

İlk konserini yaklaşık 20 grubun katılımı ile 30 Nisan 2011 tarihinde Roxy’de gerçekleştiren Musicians@Work, ardından 9 Temmuz Kilyos Seaenergy Beach Club ve 24 Eylül BURC Beach etkinliklerini düzenlendi. 2012 yılında, grup sayısının artması nedeniyle program iki gece olarak planlandı: İlk etkinlik 3 Şubat Cuma akşamı, 5+1, Alcaband, Beton, Bluestaff, Last Diner, Lifespace, NSN Dark, Prelude, Radiophonic ve Vodasonic’in katılımıyla gerçekleşmişti.