5053873217 [email protected]

 

Şubat ayının en çok konuşulan ismi Acun Ilıcalı oldu.

Şubat ayının magazin ve eğlence dünyasındaki en medyatikleri listesi açıklandı. Acun, yeniden zirvenin sahibi olurken, Can Bonomo ve Hülya Avşar onu izledi. Geçtiğimiz aya oranla haber oranlarında bir yükselme gözlenirken, listeye sürpriz isimlerin girmesi ise dikkat çekti. İşte Medya Takip Merkezi’nin (MTM), verileri ile hazırlanan ayın en medyatik ünlüleri…

Magazin dünyasında bu ay da birbirinden çarpıcı gelişmeler yaşandı. Medya Takip Merkezi (MTM)’nin hazırladığı rapora göre, ayın en çok konuşulan ünlüsü, haberlerinde yüzde 64 artış yaşanan Acun Ilıcalı oldu. Liderliği tekrar ele geçiren Ilıcalı, yapımcılığını üstlendiği yarışma programları kadar “Van İçin Türkiye Kumbarası”na yaptığı bağışla da adından söz ettirdi.

BONOMO EUROVİSİON’A HAZIR

Eurovision temsilcimiz Can Bonomo’nun şöhreti artmaya devam ediyor. Bakü’de gerçekleşecek 57. Eurovision Şarkı Yarışması’nda Türkiye’nin adayı olan Bonomo, Türk medyasında olduğu kadar dış basında da ilgi görüyor. Çocukluğunda Aşık Veysel ve Münir Nurettin ile büyüdüğünü ifade eden genç şarkıcı, Eurovision’da seslendireceği “Love Me Back” adlı parça ile de sıkça konuşuldu. Listenin diğer isimleri ise sırasıyla Hülya Avşar, Necati Şaşmaz, Burcu Esmersoy, Murat Boz, Sibel Can, Hadise, Mustafa Sandal ve Ata Demirer.