5053873217 [email protected]

Danone Türkiye, ev dışı tüketim kanalındaki yatırımlarını yeni markası ‘Danone Profesyonel’ ile yaygınlaştırıyor

Korhan Korel, Danone Profesyonel lansman toplantısında konuştu.


Danone Türkiye, 20 Şubat 2012 günü Point Hotel Barbaros’ta gerçekleştirdiği, yeni markası ‘Danone Profesyonel’in tanıtım toplantısıyla Ev Dışı Tüketim kanalının yeni yapılanması ile ilgili gelişmeleri kamuoyuyla paylaştı.

1998 yılından bu yana Türkiye’de süt ve sütlü ürünler pazarında lezzetli, sağlıklı ve herkesin erişebileceği gıda ve içecek ürünleriyle, mümkün olan en fazla sayıda insanın sağlığına katkıda bulunma misyonuyla faaliyet gösteren Danone Türkiye, toplantıda Ev Dışı Tüketim kanalındaki ürünlerini daha fazla tüketiciye ulaştırmayı hedefleyen yatırım hedeflerini açıkladı.

Danone Türkiye, çocuk menülerine sağlıklı seçenekler ekleyecek
Danone Türkiye, fastfood ve restoran kanalında tüketicilere lezzetli ve sağlıklı seçenekler sunabilmek amacıyla çocuk menülerine Danino ve Tikveşli Ayran’ı yetişkin menülerine işe Tikveşli Ayran ve Activia’nın eklenmesini sağlayacak. Firma ayrıca, otel kanalında bulunan kahvaltı büfelerinde Danone dolabıyla yer almayı, minibarlarda ise keyifli molaların bir parçası olacak Danette çeşitlerini sunmayı hedefliyor. Danone Türkiye, projenin diğer bir ayağında ise aynı şekilde catering hizmeti verilen ofislerde, fabrikalarda, yemek molalarında, çay saatlerinde ve ulaşım sektöründe bulunan uçaklarda, otobüslerde, deniz otobüslerinde ve gemilerde de tüm ürünlerini sağlıklı alternatifler olarak tüketiciler ile buluşturmayı hedefliyor. Bunun yanı sıra Danone Türkiye, çocuklarla okul kantinlerinde, kafeteryalarında sağlıklı ve lezzetli ürünlerini buluşturmaya başladı ve okullardaki bulunurluğunu daha arttıracak.

Toplantıda söz alan Danone Türkiye İş Geliştirme Müdürü Korhan Korel; “Bugüne dek içinde bulunduğumuz pazarı büyütme ve geliştirme vizyonumuz çerçevesinde markalarımızla Türkiye’de birçok ‘ilk’e imza atarak yeni pazarlar yarattık. Bundan sonra da Danone Türkiye olarak ülkemize yapacağımız yatırımlara ve pazarı geliştirerek büyümeye devam edeceğiz. Türkiye pazarına girdiğimiz günden bu yana faaliyet gösterdiğimiz Ev Dışı Tüketim Kanalımız da yatırım yaptığımız alanlardan biri. Bu kanalda, iş ortaklarımız ile birlikte Süt ve Sütlü Ürünler kategorisindeki markalarımızla tüketicilerimize lezzetli ve sağlıklı alternatifler sunmayı hedefliyoruz.” dedi..