5053873217 [email protected]

Cem Yılmaz’ın Ferzan Özpetek’in filmi “Magnifica Presenza”nın afişinde arka sıralarda olması ünlü komedyenin hayranlarını kızdırdı

Ferzan Özpetek, 16 Mart’ta tüm dünyada  gösterime girecek olan yeni filmi “Magnifica Presenza”nın afişini facebook’ta hayranlarıyla paylaştrı. Cem Yılmaz’ın da rol aldığı ve bir hayaleti canlandırdığı filmin afişini Özpetek’ten sonra dün Cem Yılmaz da resmi facebook sayfasından hayranlarıyla paylaştı. Fakat Cem Yılmaz’ın afişte arka sıralarda yer alması hayranlarını kızdırdı ve afişi ti’ye almalarına yol açtı. Filmde bıyıklı ve makyajlı olan Cem Yılmaz’ı tanımakta zorluk çeken fan’ları birbirlerine sorarak hangi oyuncunun Cem Yılmaz olduğunu bulmaya çalıştı. Bir hayranı “Güldürmedi” yorumunu yaparken, bir diğeri “Bıyıklı ve rimelli olan Cem Yılmaz” diyerek tanımayanlara ünlü oyuncuyu anlatmaya çalıştı.

YOKSA O ÖMER ÜRÜNDÜL MÜ!

Yorumlar arasında en çok güldüreni Cem Yılmaz’ı Ömer Üründül’e benzeten oldu. Sitemkar bir hayranı da ünlü komedyene “Oldu mu şimdi ya Cem Yılmaz damga vuran adam olmuştur hep öyle arkalarda falan olmamış” diye serzenişte bulundu. Başrolünde İtalyan oyuncu Elio Germano’nun oynadığı filmde ünlü oyuncular Margherita Buy, Vittoria Puccini, Giuseppe Fiorello ve Paola Minaccioni da rol alıyor.