5053873217 [email protected]

90’lı yıllara damgasını vuran 48 yaşındaki Amerikalı şarkıcı Whitney Houston kaldığı otelde ölü bulundu. Ölüm nedeninin henüz bilinmediği açıklandı

‘The Bodyguard’ filmi ve ‘I Will Always Love You’ şarkısıyla Türkiye’de de milyonlarca kişinin gönlüne taht kuran Whitney Houston dün gece 23:55’te Los Angeles’taki Beverly Hilton otelinde ölü bulundu. Dünyanın en çok ödül alan kadın sanatçısı olarak Guinness rekorlar kitabına giren Grammy ödüllü sanatçının menejeri Kristen Foster, Houston’ın ölüm nedeninin kesin olarak bilmediğini açıkladı. Hem sesi hem de güzelliği ile “müzik dünyasının altın kızı” ve “pop müziğin kraliçesi” olarak anılan Whitney Houston’un, son yıllarda kendisini uyuşturucu batağından kurtaramadığı biliniyordu.

 

Whitney Houston altın çağını 1992 yapımı Kevin Costner ile başrollerini paylaştığı “The Bodyguard” filmi zamanında yaşamıştı. Zenci gırtlağı teriminin ne demek olduğunu en iyi anladığımız şarkılardan biri; eşsiz ses muhteşem yorum.

[youtube width=”600″ height=”365″ video_id=”3JWTaaS7LdU&ob=av2n”]

 

Öyle ya da böyle “The Bodyguard” 90’lı yıllara damga vuran bir kaç yapımdan biriydi. Film o kadar popüler olmuştu ki Türkiye’de Tamer Karadağlı ve Seda Sayan’ın oynadığı “Fedai” isimli uyarlaması dizi haline getirilmişti.

Bu da Türk işi "Bodyguard"