5053873217 [email protected]

Kerem Tunçeri’nin reklam filminde ‘Senden Daha Güzel’ yorumu öyle beğenildi ki, ünlü basketbolcunun fanları Tunçeri’nin Eurovision Şarkı Yarışması’nda Türkiye’yi temsil etmesini önerdi

 

Anadolu Efes Spor Kulübü’nün taraftarları için çektiği reklam filminde Duman grubunun ‘Senden Daha Güzel’ şarkısını seslendiren Kerem Tunçeri’nin hayranları çığ gibi büyüyor. Cenk Akyol, Sasha Vujacic, Tarence Kinsey ve Sinan Güler’in de yer aldığı reklam filminde Kerem Tunçeri’nin hem tarzı hem de sesi büyük beğeni topladı. Tunçeri’nin hayranları işi büyütüp twitter’da yaptıkları yorumlarda Kerem Tunçeri’nin, Can Bonomo yerine Eurovision’a gitmesini bile önerdi.

[youtube width=”600″ height=”365″ video_id=”_NjuPpNmQJM”]

KAMERA ARKASI DA REKLAM KADAR RENKLİ

TBWA\ISTANBUL’un hazırladığı “Anadolu Efes Taraftarı için söylüyor” filmi taraftarla takımın karşılıklı bağından yola çıkarak hazırlandı ve ‘Basketbol aşktır, bitmeyen, eskimeyen, tükenmeyen, heyecanını hiç yitirmeyen güçlü bir tutkudur’ duygusundan esinlendi. Tüm spor dallarında tezahürat yapan, slogan atan, şarkılar söyleyen taraftar olur. Oysa konu basketbol olunca, aşk karşılıklıdır. Bu sebeple, bu kez şarkıyı söyleyen taraftar değil, takım oldu. Reklam filminin kamera arkası görüntüleri de en az film kadar ilgi topladı.

[youtube width=”600″ height=”365″ video_id=”B36R7ZxMdZU”]