5053873217 [email protected]

İbrahim Çelikkol, “Türk sinema tarihinin en büyük bütçeli filmi” olarak lanse edilen Fetih 1453 filmindeki Ulubatlı Hasan rolüyle izleyenlerin beğenisini toplayacak

İffet dizisinde Deniz Çakır ile kamera karşısına geçen, canlandırdığı karaktere rağmen kısa sürede milyonların kalbine girmeyi başaran İbrahim Çelikkol 16 Şubat’ta saat 14.53’te vizyona girecek olan Fetih 1453 filminde Ulubatlı Hasan’ı oynadı. Filmdeki dövüş sahneleri için uzun süre çalışan ve tehlikeli sahnelerde dublör bile kullanmayan yakışıklı oyuncu, sportmenliğini rol aldığı İffet dizisinde de kullanıyor.

HAFTANIN 5 GÜNÜ SPOR YAPIYOR

Dizideki aksiyon sahnelerinde hızlı ve rahat hareket edebilmesini spor tutkunu olmasına bağlayan Çelikkol, “Aksiyonda oynamayı çok seviyorum. O nedenle haftada beş gün spor yapıyorum” dedi. Filmde Ulubatlı Hasan’ın büyük bir aşkla tutulduğu Era’yı ise Dilek Serbest canlandırıyor. Ulubatlı, İstanbul’un fethi sırasında Bizans ordusu komutanı Giustiniani ile Era’nın aşkı için de karşı karşıya geliyor. Giustiniani, topçu ustası Urban’ın kızı Era’ya İstanbul ziyareti sırasında aşık oluyor, ancak reddediliyor.