5053873217 [email protected]

Anadolu’nun doğal ve yöresel lezzetlerini butik üretim anlayışıyla sofralara taşıyan, bugüne kadar ürünlerini seçkin marketlerde satışa sunan Nar Gourmet, ilk mağazasını İstanbul İstinye Park’ta açtı

Mağaza, İstinye Park’ın pazar alanında tüketicilerle buluşuyor. Nar Gourmet ilk mağazasında, zengin zeytinyağı koleksiyonu ve geleneksel tariflerle hazırlanan reçel ve marmelatların yanı sıra; organik sirkeler, organik ekşiler, organik pekmezler, organik baharatlar, organik çaylar, sabun, fındık ve fıstık yağı, bal, Türk lokumu ve akide şekerleri sunuyor. Mağazada ayrıca, zeytin ağacından yapılan ürünler, dekoratif gümüş objeler, tekstil ve cam ürünleriyle lezzet kitapları da yer alıyor.
Mimar Cem Kocacıklıoğlu tarafından tasarlanan gurme mağazası, doğadan ilham alan formları modern çizgilerle birleştirerek, Nar Gourmet ürünlerinin sıcak ve samimi bir ortamda sergilenmesine imkan sağlıyor. Mağazanın dekorasyonunda kullanılan zeytin değirmeni gibi objeler, Nar Gourmet lezzetlerinin üretim hikayesine gönderme yapıyor.