5053873217 [email protected]

Son dönem özellikle 0-3 yaş bebek ve çocukları tehdit  eden Mide Gribi son derece bulaşıcı bir hastalık. Mide gribi tüm grip ile ilgili de değildir ve belirli bir virüsün neden değildir. Birçok farklı virüs ve mide gribi ile sadece bir geniş kapsamlı şey ifade olarak kullanılır neden olabilir.

mide gribi en yaygın belirtileri mide bulantısı, kusma ve ishal de. Çoğu zaman, mide krampları ve titreme mevcuttur. Hafif ateş, halsizlik, iştah kaybı ve kas ağrıları da mide virüslerin yaygın belirtileri vardır. Belirtiler yavaş yavaş saatlerce veya başlangıçlı üzerinde oldukça ani olabilir gelişebilir; genellikle 1-3 gün arasında belirtiler son. Mide gribi hastanın semptomları bir sağlık sağlayıcının inceleme dayanarak teşhis edilir; laboratuvar testleri belli bir daha ciddi hastalık belirtileri sorumlu yanı sıra değildir komplikasyonlar keşfetmek için verilebilir.

mide gribi neden virüsler arasında Rotavirüs ve adenovirüs vardır. Norwalk virüs sık sanık da var. Tek bir o neden olan bir virüs yutma tarafından mide gribi kapabilirsiniz. Örneğin, bir birey öpüşme ve yiyecek paylaşımı veya enfekte kişi ile mutfak eşyaları yeme mide gribi kapabilirsiniz. Bir kişi bile virüslü bir tek el sallayarak o sözleşme ve sonra düzgün ellerini yıkamadan yemek.

mide gribi neden Virüsler enfekte kişilerin vücut sıvıları bulunur. Bir mide gribi virüsü mevcut önce bile belirtiler mevcut olabilir. Bir kez bulaşmamış olduğu bir kişi virüslü bir birey ve kırlangıçlar virüsün vücut sıvıları karşılaştığında sorun başlar. Virüs aşağı mide ve bağırsak için, her iki yerde de inflamasyona yol açar geçecek. Bu geçici olarak bu organlar ve belirtilerin işlevini bozar açık ve tatsız olur.

Tedavi mide gribi için sindirim sistemi dinlenme içerir. Bu durum bir süre için katı gıdalar kaçmak anlamına gelir berrak sıvı ile sulu kalıyor. Bir kez kusma kontrol altında, yumuşak, yumuşak gıdalar tüketilebilir. kusma sık su küçük yudumlar yapışmasını ise akıllıca olacaktır. önemli olmasına rağmen mide gribi ile ilgili süre, çok az sıvı kez artırmak için kusmaya neden olabilir sulu kalacak.

Su genellikle için iyi bir seçim mide gribi sırasında sulu kalıyor. kusma Daha uzun bir süre için ortaya çıkan olmuşsa Ancak, elektrolit-yedek içmek daha iyi bir fikir olabilir. Zayıf çay da bazı önermek içme düz, kafeinsiz soda de tüketilebilir. Eğer mide gribi hasta iken, narenciye suyu, kafein süt önlemek için en iyi ve gazlı içecekler olduğunu.