5053873217 [email protected]

 

“PATLAK SOKAKLAR – GERZOMAT”

16MART’TA VİZYONDA…

 

BatesMotelPro ekibinin sosyal medyadaki “Patlak Sokaklar” video serisinden sonra ANSProdüksiyon’un yapımcılığı üstlendiği, “Patlak Sokaklar – GERZOMAT” adlısinema filminin çekimleri tamamlandı.

Başrollerini, herkesin “Sütü SevenKamyoncular” olarak tanıdığı, Volkan Öge, Tansu Tunçel ve ÖmürCedimağar’dan oluşan BatesMotelPro ekibiyle, Selin Demiratar,Doğa Rutkay, Kubilay Tunçer’in paylaştığı ve konuk oyuncu olarakBülent Serttaş’ın yer aldığı bu film Türkiye’de bir ilk olma özelliğitaşıyor.

Milyonlarca kez izlenen videoların kahramanları BatesMotelPro’nun(Volkan Öge, Tansu Tunçel ve Ömür Cedimağar) başarısına kayıtsızkalmayan ANS Prodüksiyon’un yapımcılığını üstlendiği proje 16 Mart’tavizyonda.

BatesMotelPro’nun, “Bana Kitap Al”videosunun ardından 2007 yılında çektikleri “Sütü Seven Kamyoncu” videosu, onlarınbir anda çok büyük bir kitle tarafından tanınmasını sağladı. Bunları “BuzGibi Biraderler”, “Tuttur En Kral Sensin”, “Minibüs”, “Yaşam Mücadelesi” gibiviral videoları takip etti… 2011 yılının Ağustos ayında yayınladıkları 5bölümlük “Patlak Sokaklar” internet dizisiyle tüm mecraların ilgisini çekerek,izleyici kitlesini büyük ölçüde artırmayı başaran ekip, ANS Prodüksiyonile işbirliği yaparak beyazperde de izleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor.

16 Mart’ta vizyona girecek olan absürd komeditüründeki filmin dağıtımı Özen Film tarafından yapılacaktır.

FİLMİN KONUSU

İntikam yemini etmiş hapishane kaçkını Black Jack(Volkan Öge) , sinyalleri TV programlarına karışınca insanları aptala çevirenGerzomat adlı makineyi ele geçirir… Ancak Gerzomat’ı kullanması için kaçık profesör Mary  Jane’e (Doğa Rutkay) ihtiyacı vardır…Cengaver polislerimiz John Lemmon (Tansu Tunçel) , Billy Billy (Ömür Cedimağar)ve polis merkezinin güzel yıldızı, polis memuru Jennifer (Selin Demiratar),Mary Jane’i korumakla görevlendirilirler. Ancak işler hiç de umdukları gibi gitmez. John ve Billy, şehirdenbunalmış bir Ayı’nın (Bildiğimiz Ayı) vicdanıyla baş başa kalmışken,  Black Jack, Profesör Mary Jane’i kaçırır vemakineyi çalıştırmayı başarır. Kısa sürede tüm halkta aptallık belirtileri başgösterir. Olaya el koyan karabasan federaller, zeka pırıltısı General (BülentSerttaş) ve polis şefi agresif Peter’la (Kubilay Tunçer) Black Jack’i durdurmanın yollarını ararlarken, cengaverpolisler John ve Billy ise çıldırmış bir halde Black Jack ile kedi fare oyununabaşlamışlardır…

Black Jack, bu yarattığı aptallıklarla doludünyada sonsuza dek eğlenebilecek mi?

John ve Billy normal hayatı sirke çeviren buaptallık fırtınasının önüne geçebilecekler mi?

Absürtten fırlamış bu renkli dünyayı pekseveceksiniz…

 

K Ü N Y E

OYUNCULAR

VolkanÖGE                                     BlackJACK

TansuTUNÇEL                                JohnLEMMON

ÖmürCEDİMAĞAR                                     BillyBİLLY

SelinDEMİRATAR                          Jennifer

KubilayTUNÇER                            Peter

DoğaRUTKAY                                 MaryJANE

Bülent  SERTTAŞ                            General

 

 

Y AP I M                                          ANSPRODÜKSİYON

YAPIMCI                                           EvrenOĞUZ

GENELKOORDİNATÖR                 SadettinNAMOĞLU

PROJEKOORDİNATÖRÜ               Özkan TURNA

SENARYO                                        BatesMotelPro, Z. Nilüfer ÖZÇELİK

YÖNETMEN                                     KerimBARUTÇU

GÖRÜNTÜYÖNETMENİ                Ulaş ZEYBEK

KURGU                                             LeventÇELEBİ

UYGULAYICIYAPIMCI                   Barış YILDIRIM

SANATYÖNETMENİ                       ErinçGÜRSES