5053873217 [email protected]

Bir süredir Muhteşem Yüzyıl dizisinde cariye rolünden yediği kazık sonucu son anda çıkarıldığı önünde yapılan haberlere karşı sessi<zliğini bozan Gizem Hatipoğlu bugün bir açıklama yayınladı;

““Muhteşem  Yüzyıl” dizisiyle ilgili, bir süredir hakkımda çıkan haberler yüzünden  sıkıntılı günler yaşıyorum. “Muhteşem Yüzyıl”ın oyuncu  seçmelerine bir kez katılmamın ardından; daha yapımcı firmadan bir sonuç  açıklanmadan, “Gizem ‘Muhteşem Yüzyıl’da oynayacak, Gizem  cariye olacak!..”  yönünde yapılan  haberler tamamen benim  dışımda gelişmiş ve hiç bir şekilde söylemediğim sözlerden  derlenmiştir… Bu durum beni ve ajansımı da zor duruma soktuğu için çok  sıkıntılı zamanlar geçirdim.

 

Yine  bugün; “Muhteşem Yüzyıl”da oynayamayacağımdan ötürü, hayallerimin  yıkıldığına ilişkin basında çıkan iddialar gerçeği yansıtmamaktadır. Ben  hiçbir şekilde böyle bir söylemde bulunmadım. Hatta, aksine bu konu ile  ilgili artık sessiz kalma yoluna gitmeyi seçtim. Bu tip iddialar yüzünden  yanlış anlaşılmış olmaktan ötürü büyük üzüntü içerisindeyim. Yapımcı firmadan  da, bu tarz haberler yüzünden özür dilerim.