5053873217 [email protected]

 

 14 Şubat yeni bir başlangıç için bir fırsat belki de. Önceliklerimizi yeniden gözden geçirip, ilk sırayı sevgilimize vermek için bir şans sunuluyor hepimize. Renaissance Polat İstanbul Hotel sizlere farklı bir 24 saat yaşatmak istiyor. Sadece sevgi ve aşk olsun gününüzde. Program yapmak için zaman harcamayın, çünkü otel herşeyi sizin adınıza önceden hazırladı. Tek yapmanız gereken sevgilinizle romantizmi doyasıya yaşamak.

Otelin 14 Şubat Sevgililer Günü Özel Paketi’nde, Sevgililer Günü programınız en ince ayrıntısına kadar düşünüldü. Daphne Restaurant & Grill’de sevgilinizle mum ışığında akşam yemeği yiyeceksiniz. Size ayrılan özel odanızda, şarap ve çikolatalı çilek servisi karşılayacak sizi. Ertesi gün isterseniz açık büfe kahvaltınızın ardından Sport+’da hamam ve sauna keyfi yapabilir ya da yüzerek rahatlayabilirsiniz. Bu özel paket sadece 189 Euro…..

Konaklamayaı tercih etmiyorsanız, Daphne Restaurant & Grill’de canlı romantik müzikler eşliğinde Executive Chef Yücel Dereyayla ve ekibinin hazırladığı Sevgililer gününe özel lezzetlerle mum ışığında akşam yemeği yiyebilirsiniz.  Bütün bunların yanında, sevginizi en tatlı şekilde göstermeniz için Sevgililer Günü’ne özel hazırlanmış kalp şeklindeki kekler ve pastalar; özel hediye kutuları Polat Patisserie ’de sizleri bekliyor olacak.

 

Bilgi ve rezervasyon için : 0212 414 18 00

 

 

 

Ayrıntılı Bilgi için: Hande Aktürk / 0212 414 18 67