5053873217 [email protected]

 

GHETTO Şubat ayına İstanbul indie sahnesinin başarılı iki grubuyla  giriyor; solardip ve Nu Park.

French electro, indie ve nu-disco etkileri taşıyan müzikleri ile türünün Türkiye’deki tek temsilcisi solardip, ilk albümleri Future Now’ın lansman konseri için Şubat ayının ilk günü  GHETTO sahnesinde.  1 Şubat GHETTO konseri, The Prodigy, UNKLE, Everlast, Grandmaster Flash ve DJ Shadow ile aynı sahneyi paylaşan solardip’in uzun bir aradan sonra vereceği ilk konser niteliğinde.

GÜN ETKİNLİK SAAT ÜCRET
1   ŞUBAT ÇARŞAMBA SOLARDIP 21:30 15   TL – 20 TL
2   ŞUBAT PERŞEMBE NU   PARK 21:30 15   TL – 20 TL
3   ŞUBAT CUMA MOR   VE ÖTESİ AKUSTİK 22:30 40   TL – 50 TL – 55 TL
4   ŞUBAT CUMARTESİ MÜSLÜM GÜRSES MEYHANEDE 22:30 30   TL – 40 TL – 85 TL (Yemekli)

 

Eklektik bir yaklaşımla, elektronik tınıları ve akustik öğeleri bir arada harmanlarken doğaçlama stilde yarattığı açılımlarla ve seyirciyle kurduğu farklı ilişkilerle dikkat çeken Nu Park, Kasım ayında ilki gerçekleşen teatral performansıyla bir kez daha 2 Şubat akşamı GHETTO sahnesinde olacak.

GHETTO, hafta sonu ise mekan ile özdeşleşmiş, özlenen iki konsere ev sahipliği yapıyor; 3 Şubat Cuma akşamı mor ve ötesi2007 yılından beri klasikleştirdiği “akustik” konser serisinin 5.sini çok özel konuklarıyla gerçekleştiriyor.

Cumartesi akşamı yine GHETTO’nun özlenen konseptlerinden bir diğeri “Müslüm Gürses Meyhanede” etkinliği  için hazır olun.  Müslüm Gürses klasiklerini, şarkılarına yakışan bir atmosferde, geceye özel hazırlanmış yemek eşliğinde dinleyeceksiniz.