5053873217 [email protected]

Teoman'la Hasret Gidermek İsteyenlere Tavsiye

Teoman’ın en sevilen şarkılarından oluşan; Türkiye’nin çeşitli yerlerindeverdiği dev konserlerin ve bunun yanında “SonKonserim” dediği ÇeşmeBabylon konserinin de bulunduğu “TEOMANLIVE” (KONSERLER) albümülimitli sayıdaki üretimiyle hayranlarıyla buluşuyor.

 

YapımcılığınıCengiz Erdem ve Deniz Erdem’in, prodüktörlüğünü Teoman’ın üstlendiği; “Büyük İstanbul Konseri”, “Son Konseri”,“Paramparça Senfoni” ve “Teoman&Bülent Ortaçgil” olmak üzere 4 cd’de bir araya getirilen arşiv niteliğindeki özelkoleksiyon, AVRUPA MÜZİK markasıyla,POWERTÜRK medya sponsorluğundapiyasada.

 

“BÜYÜK İSTANBUL KONSERİ”de yeralan tüm şarkıların (Rüzgar Gülü, Paramparça,Güzel Bir Gün Ölmek İçin, İki Yabancı, Mavi, Duş, Senden Önce Senden Sonra,Renkli Rüyalar Oteli, Gönülçelen, Zamparanın Ölümü) söz ve müziği Teoman’ınkendisine ait.

 

”SON KONSERİ”; Teoman’ınbestelediği, seslendirdiği ve Teoman’ın sesinden yeniden hayat bulanşarkılardan oluşuyor. (Sevdim Seni BirKere (Özdemir Erdoğan), İstanbul’daSonbahar, Aşk Kırıntıları, Papatya (Rıza Erekli), 17, Bana Öyle Bakma, Kupa Kızı ve Sinek Valesi(söz&müzik:Teoman,Deniz Özbey), Ruhun Sarışın (söz:Barlas,müzik:Teoman&Müge Emirgil), Yağmur (söz:AlperErinç, müzik:Teoman).

“PARAMPARÇASENFONİ”de yer alan tüm şarkıların söz ve müziği Teoman’ınkendisine ait. (Sessiz Eller(Enstrümental), 17, Güzel Bir Gün, İstasyon İnsanları, İstanbul’da Sonbahar,Mavi Kuş İle Küçük Kız, İki Yabancı, Sus Konuşma, Bir Damla Gözyaşı, RüzgarGülü, Paramparça)

“TEOMAN & BÜLENT ORTAÇGİL” (Benimle Oynar mısın?, Mavi Kuş, Paramparça, Değirmenler, Sensiz Olmaz,İstasyon İnsanları, Eylül Akşamı, Sessiz Eller, Aşk Nereye Kadar, Rüzgar Gülü,Yüzünü Dökme Küçük Kız, Yollar, Yağmur, Zampara – Bir Tek Sen Yalanı Medley,Olmalı mı? Olmamalı mı?)

2004yılında Bülent Ortaçgil ve Teoman’ın birlikte verdikleri konser dizisindenoluşturulan ve birbirlerinin şarkılarını seslendirdikleri “TEOMAN & BÜLENTORTAÇGİL” albümü, bu özel koleksiyonda tekrar yayımlanıyor.

“Paramparça,Rüzgar Gülü, Yağmur, İstasyon İnsanları” gibi Teoman şarkılarını Ortaçgilseslendirirken; Teoman, klasik Ortaçgil şarkılarından “Değirmenler, Aşk NereyeKadar, Sensiz Olmaz, Yüzünü Dökme Küçük Kız” gibi şarkıları seslendiriyor.