5053873217 [email protected]

 

 

Kürşat Başar Dörtlüsü ile  

Pera Palace Hotel, kışı müzikle ısıtıyor!

Otelin efsanevi Orient Bar’ı, yeniden dekore edilişinin ardından, Kürşat Başar Dörtlüsü’ne ev sahipliği yapıyor.

 

 

16 Ocak, 2012 –  İstanbul’un İncisi Pera Palace Hotel, uzun ve soğuk kış gecelerini, Orient Bar’dan yayılacak canlı melodilerle ısıtıyor. Otelin efsanevi barı Orient, Ocak ayından itibaren “Kürşat Başar Dörtlüsü”nü ağırlıyor…

 

Saksafonda Kürşat Başar, piyanoda Burçin Büke, basta Uğur Yalçın ve davulda Alp Türeci’nin olduğu “Kürşat Başar Dörtlüsü”ne, Pera Palace Hotel’deki “Pera’da Zaman” gecelerine özel olarak, muhteşem sesiyle Şenay Lambaoğlu eşlik ediyor.

 

Kürşat Başar Dörtlüsü, Orient Bar’da iki haftada bir sahne alacak. Dörtlünün ilk “Pera’da Zaman” performansı, 21 Ocak Cumartesi akşamı izlenebilir. “Pera’da Zaman” Şubat ayında da, 3 ve 17 Şubat Cuma akşamları devam edecek.

Topluluğun repertuvarında ünlü caz şarkılarının yanı sıra, bugüne kadar 9 albüme imza atan ve son çalışması “Gözbebeğim”i geçtiğimiz ay yayınlayan Burçin Büke ve gazeteci-yazar kimliğinin yanı sıra, uzun yıllardır sürdürdüğü müzisyenlik yönünü geçen yıl profesyonel dünyaya taşıyan Kürşat Başar’ın bestelerinden türkü yorumlarına kadar farklı bir yelpaze bulunuyor.

 

[yslider]

Orient Bar’da 22.00’de başlayacak olan performans için önceden yer ayırtılması gerekiyor.