5053873217 [email protected]

Türkiye’nin en önemli müzisyenlerinden İskender Paydaş kendi imzasını taşıdığı “Zamansız Şarkılar” adlı albümü ile Radyo KLAS’ta Michael Show’ a konuk oldu. Michael Kuyucu’ya albümünü anlatan İskender Paydaş Eurovision anılarını da dile getirirken, bu yıl yarışmaya Atiye’nin gönderilmesi gerektiğini düşündüğünü söyledi

 

 

Biz Eurovisionda Hit Çıkarttık

 

Uzun yıllar Kayahan ile çalışan İskender Paydaş 1990 yılında Kayahan ile Eurovision şarkı yarışmasına katıldı. Yarışma ile ilgili olarak “Kayahan ile “Gözlerinin Hapsindeyim” adlı şarkıda yarıştık.

İste 1990 Yılı Erurovision Elemelerinden Gözlerinin Hapsindeyim

[youtube width=”420″ height=”315″ video_id=”EZSt6x6LHOU”]

 

 

Bizim hazırlığımız oraya gitmeden önce tamamlanmıştı, Kayahan odasından çıkmayıp hep notlar aldık, bizim yapmaya çalıştığımız bir showdan ziyade Türkiye’de nasıl müzik yapıyorsak o doğallıkla aynısını yapmaktı.Ve böylece daha doğal olacağımızıdüşündük , bunu da başardık.Özellikle Türkiye’de başarılı olduk, bugüne kadar az sayıda şarkı bunu başardı , şarkı hit oldu. “ diyerek Eurovision şarkı yarışması tarihinde az rastlanan bir şeye imza attıklarının altını çizdi.

 

 

 

 

Eurovision’a ATİYE Gitmeliydi

Michael Kuyucu’nun Paydaş’a “Bu yıl sence Eurovisiona kim gitmeliydi” sorusuna karşılık, Eurovision şarkı yarışmasına Atiye ’nin gönderilmesinin gerektiğini söyleyen İskender Paydaş , Atiye’nin Eurovision’a yakışacağını şu sözlerle savundu : “Geçen sene ben Atiye’nin Eurovision’a gitmesini uygun görmüyordum ama bu sene bence gitmeliydi, çünkü sesi çok oturdu , sahne tecrübesi arttı, genç iyi dans ediyor, sahnede bir ışığı var, güzel show yapıyor, Eurovision ve Atiye’de biraz yarı Avrupa’lı olduğuiçin onun buna uygun olduğunu düşünüyordum.Ama asıl önemlisi genç ve taze bir kişilik olduğu için Eurovision’a yakıştırıyordum. Can Bonomo daha  farklı bir tarzı var, ona başarılar diliyorum” dedi.