5053873217 [email protected]

Acıbadem Sağlık Grubu’nun yeni halkası olarak hizmete açılan Acıbadem Levent Tıp Merkezi’nin yeni yıl kokteyli ünlüleri bir araya getirdi.  Dün gerçekleştirilen kokteyle; Cüneyt Arkın ve Betül Arkın, Altan Gördüm,  Zafer Ergin, Orhan Gencebay – Sevim Emre ve çocukları Altan ve Eda Gencebay, Ceyhun Yılmaz Nejla Uygur ve oğlu Süheyl Uygur gibi ünlü sanatçıların yanısıra spor ve iş dünyasından pek çok kişi de katıldı. Kokteyle katılanlar Acıbadem Levent Tıp Merkezi’ni dolaşarak bilgi aldılar.

Acıbadem Levent Tıp Merkezi’nin açılışıyla İstanbul’un iş ve finans merkezleri Gayrettepe,  Zincirlikuyu, Gültepe, Ayazağa bölgesi, Acıbadem kalitesiyle tanıştı. 12 Ocak 2011, Perşembe günü (dün) gerçekleştirilen merkezin yeni yıl kokteyli iş dünyasını ve ünlüleri buluşturdu. Acıbadem Levent Tıp Merkezi’nin yöneticileri ve doktorları, konuklarını karşılayarak merkez hakkında çeşitli bilgiler verdi. Cüneyt Arkın misafirler, hastalar ve personelin fotoğraf isteklerini kırmazken esprileriyle neşe kattı. Arka Sokaklar dizisinin Rıza Başkomiser’i rolünde izlediğimiz Zafer Ergin de, merkezin açılışına katılan misafirlerin ilgi odağıydı. Sanatçı Orhan Gencebay, kokteylde yeni yılın sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diledi ve hayranlarıyla fotoğraf çektirdi.

Acıbadem Levent Tıp Merkezi, bu bölgelerde yaşayanların, iş merkezlerinde çalışanların ve alışveriş merkezlerini ziyaret edenlerin sağlık ihtiyaçlarını karşılamayı hedefliyor. Merkez, 08:00-20:00 saatleri arasında, çalışanların zaman planlamasına paralel olarak öğle molalarında ve iş çıkış saatlerine uygun şekilde çalışıyor. Toplam 720 m2 alana kurulu, 4 katlı binada hizmet veren merkezde, 2 adet acil gözlem yatağı, acil müdahale odası, muayene odaları ve 2×64 kesitli bilgisayarlı tomografinin olduğu görüntüleme ünitesi bulunuyor. Acıbadem Levent Tıp Merkezi, çağdaş altyapısı ve deneyimli uzmanlarıyla Levent ve çevresinde yaşayanlarla çalışanlara da sağlık hizmeti veriyor. Hasta odaklı çalışma anlayışını benimseyen tıp merkezinde, hasta ve hasta yakınlarına kendilerini daha rahat hissettirecek yaşam alanları bulunuyor.
Hizmet Verilen Branşlar
Acıbadem Levent Tıp Merkezi’nde alanında uzman hekimler görev yapıyor. Merkezde belli hizmetler ön plana çıkıyor;  Nöroloji, KBB, kadın hastalıkları ve doğum, ağız ve diş sağlığı, iç hastalıkları, dermatoloji, lazer epilasyon uygulamalarını da kapsayan kozmetik dermatoloji bu hizmetler arasında. Tüm laboratuvar hizmetlerinin verildiği merkezde, görüntüleme üniteleri kapsamında 64 kesitli bilgisayarlı tomografi, röntgen, ultrason ve panoramik röntgen bulunuyor.